Update

Nu kände jag att det var dags att uppdatera min blogg lite, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag kan ju ta upp vädret, det är alltid ett säkert kort.


Såhär kommer det se ut i Linköping de närmsta dagarna och det ser ju faktiskt riktigt fint ut! Det kanske blir en sommar trots allt! Men om inget annat så åker jag ju till Portugal (Vikpet bl.a notera att jag sa/skrev rätt) den 20e juli och kommer hem den 31 så då kanske jag hinner få lite färg. Eller bli mindre blek iaf, jag har liksom inget bra pigment när det gäller att bli brun. Jag är typ alltid blekast, men jag kanske är blek och fager(?).

Jag kan ju berätta att det gick bra att köra förut idag! Jag körde i hela 20 km/h haha, riktigt fort kändes det som det gick iaf. Men nu kan jag starta bilen och köra på 2an, inte illa va? Äh, jag driver.. fast jag lär mig nog det där ganska fort, så snart får ni akta er på vägarna! ;)

Nu är det bara 20 min kvar tills SATC börjar på trean och jag ska nog ta och beställa tågbiljetter till Ida. Jag ska nämligen hälsa på henne där hon har sitt land dvs i Skummeslöv, så dit ska jag 9-12 juli. Då är det ju även tennisvecka så det blir nog en tripp till Båstad också, blir nog kul eller jag vet att det blir kul. Har alltid kul med Ida! :D

Det blev ju ett riktigt långt inlägg trots att jag inte hade något att skriva om, haha.

Blir nog en update sen igen!

XOXO
// Nina

SATC

Just nu sitter jag och kollar på SATC, det är ju asbra. Jag fattar inte varför jag aldrig sett det förut! Kommer sitta klistrad varje vardag kväll mellan 23.00 och 0.00 (på trean). Filmen måste jag också se inom en snar framtid! Nä, nu ska jag fortsätta kolla.



PUSS

Favorit bloggar

Jag tänkte lista mina favorit modebloggar och skriva lite om dom också!


Jag tror min absoluta favorit blogg är Linns blogg, främst för att jag gillar hennes stil och för att hon uppdaterar med outfits nästan dagligen. Linn är en 24 åring tjej som är bosatt i Stockholm som pluggar ekonomi tror jag och är även föredetta modell. Hon skriver om allt möjligt inom mode. Postar dagens outfit nästan dagligen och de är alltid lika snygga som sagt. Förutom detta skriver hon mycket om sitt jobb som stylist på tidningen Sofis mode, vilket är väldigt intressant. Hon gör också "Dagens önskeoutfits" ganska ofta som är oerhört inspirerande och snyggt upplagda. Läsvärd blogg helt enkelt!


Ännu en blogg som står högt upp på min favoritlista är Elin Klings blogg "Style by Kling". Elin är moderedaktör på tidningen SOLO och är även föredetta modell, precis som Linn, Linn och hon är även mycket goda vänner. Elin skriver om sitt jobb, postar dagens outfits och hon lägger även upp videoklipp från Vakna med The Voice som hon är med i varje vecka. Hon har en härligt personlighet och det lyser igenom, dels genom bilder men även med text. Elin reser även ganska mycket så det är kul att "följa med" henne på resan då hon ger många shopping tips. Helt enkelt också en läsvärd blogg!


Lisas blogg är också en favorit. Hon driver bloggen
Lisaplace på devote och är bara 14(!) år gammal. Detta är för mig ganska otroligt eftersom när jag var 14 vågade jag inte riktigt klä mig som jag ville. Men Lisa kör sitt eget race och har väldigt snygga och mogna kläder för sin ålder. Hon tar dagens outfit ofta och tar också väldigt fina bilder, både på sig själv och det som händer runt omkring henne i hennes vardag. Checka vettja!


Alicia driver bloggen
Alicias stil, jag gillar den här bloggen väldigt mycket. Alicia är väldigt(!!) duktig på att göra kollage och uppdaterar dagligen med bl.a dagens outfit och bilder om sin dag. För ett par veckor började hon med tema veckor där hon skriver om t.ex blommigt en hel vecka. Det kan t.ex. vara bilder från visningar som visade blommigt, kändisar som bär blommigt och sen så gör hon också kollage hur man matchat blommigt bäst till vardags och till fest. Jag gillar att hon har kommit på något nytt i modebloggosfären! =) Just den här veckan håller hon på med "Fashion blogger awards" där man får vara med och kora (säger man så?) en vinnare i varje kategori. Gillar den väldigt mycket och bloggen är inte jättekänd än, men det är på gång! :)


Karoline skriver om sitt liv och mode i bloggen
FashionFlash. Jag gillar att läsa den här bloggen främst för att hon tar fina bilder och redigerar dom så fint i photoshop(?) så att de får en känsla av att de är tagna för väldigt länge sen, och jag gillar retro. Hon postar dagens outfit ganska ofta och visar bilder på massa annat runt omkring henne, jag tycker hon är bra på att fånga känslor i bilderna. Hon gillar Kate Moss väldigt mycket och har med många bilder på olika modeller men och med Kate Moss i olika reportage och bildserier.
 
Det där var mina favortibloggar tror jag, eller dom är iaf väldigt bra bloggar. Andra läsvärda blogga är:
Mini
Michaela Forni
SheCity
Fashiontoast
Sigrid

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra!

PUSS

Övningsköra

Nu ska jag övningsköra för första gången, undra hur det går.. Får hoppas att det går bra iaf!
 
PUSS

God morgon!

Måndag, åh vad tråkigt, det betyder att alla som jobbar börjar jobba idag igen, så då har jag inget att göra. Kul? Nej inte så. Fast iofs så är det här nog en utav de sista veckorna alla jobbar. Sen blir alla lediga igen och då blir det röj!

Jag vaknade för kanske 20 min sen av att någoting bankade och någon skrattade. Så jag gick upp och så var det mamma som skrattade för att dom höll på att sätta in en dörr ner till källaren. Kul sätt att vakna på... not.

Aja nu ska jag inte vara negativ, det är ju en ny dag, full med möjligtheter eller nått. Kanske ska ta och äta frukost.

PUSS

Peaches Geldof

Peaches Geldof håller sig på mattan!
Hur söt är inte Peaches på den här bilden? Jag tycker att det är lite Blair om outfiten =)

This was on; slappis dag


slappis dag med vit t-shirt och shorts och mina raybans såklart (min nya bästis)!

Bilden är tagen på en hög sten under vår (min och Linnéas) underbara lilla promenad! Det är alltid lika roligt att va med dig, speciellt när vi leker engelskaturister i stan, HAHA! <3

PUSS

Himla skönt!

Så skönt att Spanien vann. Snyggaste spelet hade dom verkligen, gud så bra dom var!!! Helt sjukt. Ramos, Casillas, Senna, Torres m.m. alla var så bra! Lätt att det rätta laget vann. Ingen förlust på hela EM, gud så bra! Synd att Sverige suger, annars skulle jag vara riktigt intresserad av fotboll.




SPANIEN!

SPANIEN <3 torres är underbar


Det blev inte så mycket konstruktivt

Hihi, det blev inte så mycket konstruktivt, eller jo kanske lite! Vi gick iallafall och handlade på Ica och köpte hamburgare och tillagade dom när vi kom hem. Dom blev asgoda, jag älskar hemlagade hamburgare.

Efter det såg vi Notting Hill. Det var länge sen jag såg den, och herregud vad bra den är. Jag älskar kärleksfilmer, så underbart. Mischa Barton är ju med i den, haha hon är så liten och söt och är nästan precis likadan som nu! Aja ännu ett film tips från mig.



Ikväll blir det fotboll och pizza med Viktoria och Klara. YEY! HEJA SPANIEN!!! Torres, så snygg! <3
PUSS

PS I love you

Nu har vi sett PS I love you och nu ska vi äta. Asså filmen är så sjukt bra, jag kan se den hur många ggr som helst utan att tröttna. Så fin. Den är bra att se om man just fått sitt hjärta krossat också. SE DEN! Jag vet att jag har skrivit om den förut. Men ändå, så fin film =)


För er som inte kan se videon, klicka här!

PUSS

Man måste vara som man är, när man inte blev som man skulle

Hej bloggen!

Nu blir det lite uppdatering, igår var det kul med min vän Linnéa. Vi gick ut och gick med hennes söta hund Theo, hoppade studsmatta, hade gympa i köket, kollade på Pirates of the Caribbean (Orlando och Depp, så snygga <3) och spelade spel som aldrig förr, höhö. Men det var iaf mys som vanligt med Linnet yao.

Min kamera dog innan jag åkte så jag tog bilder med mobilen, men bättre än inget, eller hur? :)


redo att gå ut på promenad med hunden, raybans på såklart ;)



hunden


fint var det på landet =)


vi träffade kalvar


:)


Sen hoppade vi studsmatta, det var kul, höhö!


kolla mitt rockstar hår! YEAH


söt tjej (?)


sen spelade vi kort


och gjorde gympa i köket! HAHA fyfan vad snygg man blir på kort när man rör på sig.. not


på kvällen tände vi ljus och spelade spel! Fast det urartade och vi gjorde stearinbollar ist höhö! :D

Nu ska jag och LEANA (Linnéa) göra något konstruktivt... typ kanske se PS. I love you bara för att den är så jävla bra!!!!

PUSS på er





My look: Ut i naturen


Stökigt rum med datorn på golvet! Classy

Idag ska jag ut på landet till min underbara vän Linnéa som jag har saknat massor, som bor där och ha en liten sleepover, updaterar imorgon förmiddag när jag kommer hem igen!

Kofta, shorts, ballerinas från  Zara, Ribbat linne från JC, Pappas klocka och mina fina raybans

PUSS

Akon - Hold my hand

'
Ny och bra låt från Akon

PS. För er som inte kan se filmen klicka här!

How to walk in high heels



För er som inte kan se filmen klicka här!

"In no time you'll be walking sexy and sassy"

A woman can never have too many shoes


Svarta peeptoe pump, Ninewest
Svarta lack slingbacks, Forever21
Svarta kilklacks gladiatorsandaler, Ninewest
Blommiga ballerinas, Topshop
Gråa pumps, Christian Louboutin


Synd att alla pumps ska vara så himla höga, för det orkar man ju inte gå omkring i hela dagarna. Men för det kan man ju köpa, haha man kan ju ha dom i garderoben och ta fram dom då och då för att klappa på, eller gå inomhus för att öva. =)


Solsken

Solsken och 20 grader varmt, underbart. Jag ska nog gå och äta frukost i solen! =)


Smile like you mean it




Överlycklig

Tänk att vädret kan göra mig överlycklig, äntligen lite värme! 20 grader och sol imorgon. Sen blir det ju faktiskt ännu bättre av att jag ska vara med Linnéa. =)

En snygg fotbollsspelare, tack!


Cristiano Ronaldo visar upp sina magrutor!
He makes the world melt!

Fotografi


det är inte "lonely summer" över den hät bilden, inte sant?

Mina fina nya raybans


Är dom inte det snyggaste ni sett typ? Kärlek till mina solglasögon <3

Stockholms trippen

Jag åkte som sagt till Stockholm torsdag - fredag och min kamera åkte jag såklart med, så nu kommer lite bilder =)


Jag och min kusin Sophie mitt på ett övergångsställe på drottninggatan!


Vi var på väg till Beyond Retro och där ställde vi oss i ett provrum och emelie kom med alla sorters bakelser, det var kul, och det blev en hel del posande och Emelie agerade fotograf. :D


alla tre kusiner


mer posande =)


ännu mer, synd att jag inte var längre och smalare.. jag hade nog tyckt modellande var kul! :P


ett leende också =)


och en ankpose, snyggt soffffffan :D


sen blev det lite mer coola kläder så att säga =)


på kvällen kollade vi på fotboll! (torres snygging)


idag blev det schteek på en brygga på djurgården, sofffan har bruna been och jag och emp har bleka (men vi är bleka och fagra typ haha)


jag posar lite konstigt, men inombords är jag överlycklig över mina nya fina solglasögon :D

Det var men "helg" mitt i veckan typ haha

Puss på er



Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en liten tripp till Stockholm med massor av sol och värme! :D Najs som fan, nu är jag dock hemma igen i det molniga och regniga Linköping, fett tråkigt. Fast nästa vecka ska det bli värmebölja i hela Sverige tror jag, så då ska jag ut och SCHTEEEKA och bli brun(?), inte för att jag brukar bli det, ni vet dåligt pigment. Men vi kan ju låtsas, fast fuska (dvs B-U-S) ska jag nog inte göra, eller bara på benen. Men nu babblar jag bara igen! Ska lägga in bilderna från helgen snart så ska ni få se på mycket fina bilder. Speciellt dem från igår, ni vet klänningarna som var bakelser. =)

PUSS

Spanien - Ryssland


Kanonkul, Torres får 4 av 5 toasters

Sitter och kollar på Ryssland - Spanien och jag har kommit på att Torres är snigging. Plus att han är jävligt bra, synd bara att han blev utbytt. Annars värd och bra match! =)

PUSS

Efter en dag i Stockholm

Nu sittar jag och mina två kusiner i soffan och kollar på vänner! =) det är najs, vänner avsnitten kan man se hur många gånger som helst utan att tröttna. Jag ska nog önska mig alla 10 säsongeri julklapp, höhö. Det är ju bara 6 månader kvar ungefär, inte så långt om man säger så. Tiden går ju också fort när man har roligt. Höhö. Då ska jag nog önska mig en kamera, men mer om det en annan gång, hinner nog önska mig 1000 saker till innan dess liksom.

Vi har iallafall var ute på stan och gått omkring. Vi var på Beyond Retro och provade omkring 10 klänningar, gräddbakelser alltså. Posade gjorde vi också, fast så förvånade kanske ni inte är eftersom jag gillar att posa. Höhö. Det var iallafall askul, så gå till en second hand affär och prova massor med klänningar för det är ett nöje liksom. Haha. Sen gick vi till NK, och vet ni vad jag hittade? Jo ett par raybans för 825 kr, kap eller vad? :-)


Beyon Retro i SOUK-gallerian, gå dit =)

Nu sitter vi som sagt framför TVn och jag gör om deras bloggdesign, tihi.

Aja, nu ska jag fortsätta med det! Bilder m.m. kommer imorgon, men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

PUSS


What's on; Jag drar till Stockholm!


19 grader och sol i sthlm = bara ben!

Classy med soppåsar i rummet, eller hur? ;)

Kanske blir uppdatering ikväll, får se! Annars blir det imorgon då jag kommer hem.
PUSS

Rolig video


Det här tyckte jag var kul sisodär på kvällskvisten!

The Bucket List


Filmen handlar iaf om två män som får cancer. Dom har inget gemensamt förutom deras dödliga sjukdom. Carter Chambers (höger i bild) är en mekaniker och Edward Cole är miljadär och äger faktikst sjukhuset som de är på. De lär känna varandra då de bor i samma rum och en dag bestämmer de sig för att skippa hela sjukhusgrejen och göra allt de vill göra innan de dör. Allt de vill göra har dom skrivit ner på "The Bucket List" därav titeln. När de är ute på dessa äventyr stärker de varandra, blir mycket goda vänner och finner lyckan i livet.

Jag tyckte det var en söt och sorglig film. Helt klart sevärd. Dock trodde jag att den skulle bli tråkig för att den handlar om två gubbar, men så var det inte! =) SE DEN!

Andra filmer ni ska se är:

The Notebook
P.S. I love you
A Walk to Remember
(dvs. om ni gillar kärleksfilmer)

Min dag, idag eller typ 30 min av den


sötis klara hade varit på sminkning på face, söt blev hon :D


vi träffade på Theo och drog med honom till MQ där jag stylade honom. Mörka jeans och snygg T-shirt, FRÄÄÄÄSCHT!


vi (jag)blev lite uttråkade och tog kort i spegeln!


jag och min fina rosett, mamma tycker jag ser ut som 8 i den. Höhö, men vad gör det om 1000 år?

Det var en del av min dag! Efter det blev det fika på stan med Jenny, Michelle och Vikpetter. Vet inte riktigt varför jag inte tog några bilder! Eh, jag får kompensera för det de närmsta två dagarna då jag ska till kära huvudstaden till mes cousines.

Look of the day




Konstigt ljus, men what the hell, bättre är inget? ;)

MIRAKEL!

YES! Fan vad glad jag är nu! DET FUNKAR!!! Ska bara borsta tänderna, sen blir det uppdatering =)


Internet funkar fortfarande inte

Hej igen!

Mitt internet på datorn funkar fortfarande inte. Det är helt CP, jag blir så arg når sånt händer. Aja, tänkte bara säga hej och godnatt, men jag ska nog starta om min dator igen för att se om det funkar en sista gång innan jag går och lägger mig. Imorogn åker jag däremot till sthlm för att hälsa på mina kusiner. Kanske blir shopping, vem vet? En tripp till grönan kanske det med blir.

Måste bara säga att jag är besviken på Tyskland - Turiket matchen! Hade verkligen velat se Turkiet i final asså. Sjukt synd. Dock var det en rolig match att se på, med många mål. Det gillar jag. Turkiet spelade också snyggt och hade många målchanser fler än Tyskland. Fatta vad kul ifall dom hade satt alla för då hade dom ju varit i final nu! Aja, sällskapet med Klara och Vickan var iaf najs. På söndag blir det EM-final med pizza också, det lär bli najs! :D

Nu blev det massor med babbel! Skriver inlägg imorgon med bilder och om The Bucket List, om mitt internet funkar! Blä på det. Haha

Puss och godnatt!

Dålig bloggning, jag vet

Hej bloggen!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag än, men det är för att internet på min dator inte funkar, något knäppt är det iaf. Konstigt för det funkar på alla andras datorer i huset. Men men, idag har jag iaf fått ganska mycket gjort ändå. Jag håller nämligen på att städa ur mina garderober. För er som känner mig och har sett mina garderober vet att de ser helt hemska ut och allt är bara inproppat. Och jag pratar inte om min klädgarberobe, utan den som ligger bredvid. Den har varit propfylld sen typ 7an och aldrig städad i princip med tanke på att jag är så jävla lat. Fast mina kläder gillar jag att ha koll på, asså typ ha dom upphängda på galgar och ha ordning i garderoben. Det orkar jag, kanske är för att jag är intresserad av mode osv. Jaja. Nu kanske jag ska fortsätta.

Efter städningen ska jag ner på stan med Klara en sväng, och sen ska jag träffa Michelle, Jenny och Vickan. Det var ett tag sen så det ska bli kul! Kameran följer med, så när jag kommer hem får vi hoppas att mitt internet fungerar så jag kan blogga om min dag och om The Bucket List som jag såg igår. Jag kan iofs säga redan nu att den var väldigt bra. Den passar liksom alla åldrar. =)

Hade så bra!
PUSS


Promenix med Vicks

Nu är jag precis hemkommen från en långpromenad med Vikpetter. Vi var ute i 2 timmar och nu är jag helt slut i benen sen kan det också vara för att jag har gjort yoga idag också, men ändå. 2 timmar är mycket. Vi gick till tannefors och kollade i skyltfönstret på FestYran vi såg nåra najsiga klänningar, eller det verkade bra. Så dit ska vi nog gå och kolla på balklänningar till balen nästa år. Om vi nu får någon att dansa med, men det fixar sig nog, som vickan alltid säger. Sen gick vi och satte oss i en lekpark och gungade lite. Haha vickan hittade en skylt som det stod Hejdeg på, det tyckte vi var kul. Höhö, bra humor va? ;)









Nä, nu ska jag nog se på The Bucket List, skriver om den sen när jag har sett den, så får ni veta om den är bra eller inte! :P

PUSS

Rubrik

Nu har vi köpt shampoo, eller ja det blev massor annat också. Vi köpte skönhetsgrejer för nästan 600 kr på Åhléns, haha. Det tyckte jag var lite roligt.


livsnödvändigheter, inte sant?

Dagens mest intressanta inlägg!!!... not

My look


Dagens aktivitet: Köpa shampoo
PS. Jag gillar blått =)

God morgon! (god förmiddag för de flesta kanske, eller eftermiddag?)

Idag är det tisdag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Vi måste köpa shampoo så det kanske blir en tripp till Åhléns och stan med mamma, kanske checkar in rean också. Vi får se. Senare idag ska jag iallafall hitta på något med mina kära vänner Vikoria (med 12 smeknamn) och Klara. Så det blir nog kul. Blir inte fotboll iallafall eftersom semifinalerna börjar imorgon. Det blir nog spännande att se. Höhö. Vädret suger, eller det är ju soligt men det är bara 14 grader och blåsigt, vad är det för sommarväder? Palla Sverige, fast den 9 juli drar jag till Ida i Skummeslöv och tennisveckan i Båstad så det blir nog najs. Och sen drar jag till Portugal den 16 juli och ska vara där i 10 dagar så det blir nog också kul. Sen ska vi nog dra till Liseberg ett helt gäng, som nog blir askul, jag älskar Liseberg. Det är så underbart kul. Jag blir som ett barn igen när jag kommer till ett sådant place. Eller som barn igen, jag är ju fortfarande ett barn legalt sätt. Det är det som gör det så underbart att vara tonåring, för ibland kan man säga att man är barn och ibland kan man säga att man är vuxen. Asbra. Fast det här är nog det sista året jag kan göra så med tanke på att jag fyller 18 och tar studenten så så måste man ju vara vuxen och skaffa sig ett jobb eller utbildning. Men för det är ju inte livet slut. Jag får bara njuta av det sista året av gymnasiet och göra det ästa av det. För som sagt, jag har hört att det ska vara det roligaste året. Och jag har haft förbaskat kul det här året! Jag gillar verkligen min klass, eller iaf den större delen. Haha.


kulturellmångfald som vår mentor sa, haha =)

Detta blev ju ett långt lite filosofiskt inlägg, haha jag kan vara djup om jag vill! :P
PUSS


Kurt Nilsen - Never Easy


låten gör sig bäst live, synd bara att han inte ser så bra ut haha, annars skulle han vara en dröm med den rösten =)

wohooo

Vet ni vad jag har gjort?

Jag har köpt (eller köpt och köpt, ingen done deal än, men nästan! :D) ett par vintage raybans på blocket som aldrig använts, äkta vara från 80-talet liksom!

Klicka för att se nästa bild
här är dom


Le, för det ordnar sig

Så står det på en bro som jag jämt cyklar förbi, det tycker jag är himla fint skrivet och man börjar liksom le när man ser det. Och ett leende förgyller ens dag!
Fast idag har Camilla förgyllt min dag på stan.


Dagen (min dag, camilla hade redan jobbat från 7.30 - 13.00) började med att camilla låste sin cykel med ett äpple i munnen! Bra simultanförmåga =)


Sedan åt vi jordgubbar med mjukglass som var gottiii


gott tyckte jag med att det var, puss på glassen


när glassen började ta slut...


...begav vi oss till stora torget där...


vi kände för att leka turister


jag ville med leka turist, fast jag posa istället


camilla tog kort på mina skor


sen hittade hon ett par najsiga sandaler på dinsko


och jag provade ett par fulsnygga kilklackar (jag har en hatkärlek för kilklackar) sen drog vi och fikade. Efter det drog jag hem och Camilla på körlektion! Körkort för henne om 2 veckor, då blire nog cruising till Smultronstället!


Det var min dag hittils, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på!
PUSS

My look today


mina fina vita(?) keds <3

Åska

Fyfan för åska! Jag satt livrädd framför datorn igår och räknade på åskan, som inte var så nära som tur var. Tillslut drog jag iaf ut internet sladden och började läsa en bok istället. Äcklig heter den och den handlar om en kvinnas liv där hennes mamma slog henne, svälte henne och kallade henne fula ord m.m. Hon misshandlade henne psykologiskt och fysiskt varje dag. Tror den kommer vara riktigt bra!

Idag ska jag till stan och träffa camilla! ska bli mys (som för övrigt är mitt favorit ord), får se om jag tar cykeln med tanke på att det regnar en massa, blä. Jag som ville ha bara ben idag, men det är det inte tillräckligt varmt för så jag får se vad det blir! =)

Ha en bra dag,
PUSS

Spanien - Italien

Nu är jag precis hemkommen från Klara där vi har kollat på fotboll och ätit rabarberpaj vilket var gott. Höhö. Matchen var iaf väldigt spännande båda lagen var bra. Och jag tyckte det var lite konstigt att Torres blev utbytt, fast jag vet ju inte så mycket om fotboll egentligen. Toni såg ut att vara fransk också, han kanske ville hylla Zidane som satt på läktaren och kollade på. Matchen slutade iaf med straffar vilket jag tycker är mycket roligt att se på, hoppas alltid på att det blir straffar bara för att det är så kul att se på. Casillas var duktig i målet och räddade två staffar! Rätt lag vann iaf tycker jag.


såhär glad var nog casillas idag efter snygga räddningar

Det blir spännande semifinaler, Tyskland - Turkiet (heja turkiet) och Spanien - Ryssland (heja spanien, fast ryssland är ju med bra iofs) som sagt spännande semifinaler.

Nu blire dagens dos av grey's och McDreamy, och om 13,333333333333333 timmar ska jag träffa camilla på staden!

Puss och godnatt!

rayban cravings


Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!!! här kostar de bara 1085 kr, funderar på att slå till, men jag vet inte! Fast om jag köper dom vet jag att jag kommer använda dom varje dag.. men 1000 kr är ganska mycket, palla beslutsångest. Ingen som vill köpa dom till mig? (A)

Snygga killar

Chace Crawford
Ashton Kutcher och frun Demi Moore
Så snygg Orlando Bloom är!

Dom skulle passa bra i min säng! ;)

Fin låt: Dreaming with a broken heart

Nu är jag vaken, får se vad som händer idag. Kanske blir att träna med Klarran. Och antagligen fotboll ikväll, blir nog naaajs.


Leighton Meester


waaah, vad snygg hon är! I wanna look like her, sjukt vacker och snygga kläder och coolt namn för den delen..

EM gör mig besviken

Ja verkligen, EM gör mig besviken. Nu är Holland ute också, vafan är detta? Ryssland är iaf riktigt bra. Jag trodde att det skulle bli Holland och Portugal i final, men nu är dom båda uslagna av skitlag. Eller ja dom är ju inte skitlag om dom slår ut två asbra lag. Men fan nu vill jag att Turkiet ska komma till final för dom är så jävla coola. Vore lite kul om det blev Ryssland om Turkiet i final. Otippat liksom, men ändå kul. Årets skräll så att säga!

Nu blire dagens dos av grey's anatomy, dagen blir liksom inte hel utan McDreamy! =)


asså han är fan gammal, men ändå gryyymt het!

Smultronstället!


inga sura miner för snart vare dags för glass! =)


naaw


Amandis med sin glass


Jakob med sin!


pappsi är inne i ätandet


Vikpetter körde på ett leede as usual


och så min! :D gott vare


Sen spelades det minigolf, jag kom sist men vafan orka bry sig =)

Kvällens planer: fotboll, Holland - Ryssland. Heja Holland :D

Today's: Minigolfare




My löv


igår var jag ute med my löv! höhöhöhö, bra humor va? :)
 

Jag och vickan tänkte göra lite hoppbilder! Här är den mest lyckade bilden. As a matter of fact så fick inte jag en enda lyckad bild. Men men, vickan fick ganska många men dom har jag inte fått än.

Nu ska jag nog göra mig iordning för idag ska vi till smultronstället och äta glass. YEY =)

Förresten var Turkiet klockrena igår! Heja turkarna mot tyskland, jag gillar inte tyskland.

Blommig klänning på midsommar ska det vara!


Suddig bild, men skitsamma

Bättre sent än aldrig!

Idag (igår) är det min underbara söta Inés' födelsedag, så jag tycker vi ska säga grattis till henne! så GRATTIS!!!!
Förlåt att jag inte lagt upp ett inlägg tidigare, men jag har inte riktigt haft tid, eller asså jag har tänkt på det hela dagen. Höhö. Och det är ju trots allt tanken som räknas.

Jag tycker vi ska önska henne en trevlig kryssning runt i norden med sina mexikanska släktingar som hon ska på imorgon!



Vi skall även säga grattis till Lucas som går i min klass.

Nu ska jag nog kolla på några avsnitt av grey's och sen blir det sängdags!

Dagens outfit, mormors bröllopsklänning =)

Min midsommar hittils:


Hos mormor i Vadstena hittade jag en cool fjärlisjordgubbe!


Sen gick vi ner och kollade på midsommarfirande vid vattnet


Jag provade mormors bröllopsklänning och fick världens bredaste axlar


Smile pose! ;)

Nu: Promenad med Vikpetter och senare kanske film or something =)

Rachel Bilson


Rachel Bilson är nog den sötaste och vackraste! Hon har grym klädstil också! =)

What Happens in Vegas


Igår kväll/natt såg jag What Happens in Vegas! Den var riktigt bra, en riktigt humörhöjare och självklart lite kärlek. Se den, Ashton är sjukt snygg. Så det är värt, höhö ;)

Nu blire frukost!

fin låt =)


Riktigt fin låt! Ron Pope - A Drop in the Ocean

Less på Tyskland

Helvete, helvete, helvete! Jävla tyskland!


EMs snyggaste spelare har åkt ut =(

Nu vinner Holland EM istället.

midsommarnattsdröm



Eftersom det nästan alltid regnar på midsommar så är det lika bra att förbereda sig för en regnig, precis som man inte gör alla andra år. Men bara för att det regnar behöver inte det betyda att det ska vara grått och att sin outfit ska bli tråkig. Istället för att deppa över det dåliga vädret kan man pigga upp dagen med lite färg och snygga gummistövlar! =)

Klänning, forever21
Gummistövlar, Viking
Paraply, ellos
Tygpåse, forever21

Städning

Just nu håller jag på att lyssna på Linkin Park och städar för fullt i mitt rum! Kändes att det behövdes lite. Känner mig faktiskt väldigt duktig. Jag ska nog fortsätta vara duktig och dra och handla med min kärebror om han nu vaknar ngn gång. =) Då blir mina föräldrar glada och det är ju faktiskt positivt, eller hur?

Imorgon är det midsommar så det blir nog att åka till Vadstena där min mormor bor för att träffa henne och eventuellt fler i min släkt på dagen. Jag och Vickan hade ju planerat att va med varandra, men det kanske blir framåt kvällen. Or something like that. Det blir iaf en tripp till smultronstället i helgen och det ska bli så jäääävla gott. Jag älskar glass. Glass funkar alltid oavsett årstid och tid på dygnet.

Den här låten är sämst, men ändå så jävla bra, haha


Nu åter till städningen! Ha en bra dag ;)
PUSS

Sverige var sämst!

Asså helt sjukt! Sverige var verkligen sämst! BLÄ på oss. Iofs så hade dom blivit slaktade av Holland i kvarten, men ändå kul match hade det blivit.

Det blev liksom aldrig några kontringar och inga riktiga målchanser. För lite folk i det ryska straffområdet var det också, många fel passningar osv. Det blev liksom aldrig något riktigt spel. Dock var det några chanser och dom sumpade vi så klart, vad annars liksom? Det hade varit underbart om Chippen hade spelat och Källström hade spelat från början.
Ne nu är det dags för en nu förbundskapten!!

Efter en runda på stan!

Kom hem för ett tag sen efter en runda på staden! Klara köpte ett par snygga sandaler och jag lämnade tillbaks kjolen och köpte en svart body ist, kändes mycket bättre så. =)

Och som jag lovade kommer lite bilder från igår:

sötaste amanda i provrummet på H&M!


ett leende (inte ofta det kommer från min sida på bilder)


och en puss =)

Kommer sakna dig en massa när du är borta i 5 veckor! Alla bara lämnar mig alldeles ensam här i Lkpg (känn dig träffad)!!! =(

Nemen nu ska jag inte klaga, ska ju faktiskt kolla på matchen med Vikpet sen!
PUSS

skööööööööönt

Det är så jäkla skönt att sova länge, finns inget bättre! =) Jag skiter i om jag vänder på dygnet för det är så man ska göra när det är sommarlov, inte sant?

Idag ska jag iaf åka in till stan och lämna tillbaks kjolen jag köpte igår, känner att jag kanske ska spara lite pengar inför hösten m.m. Sen ska jag kolla på Sverige - Ryssland med vikpet och det blir nog skoj! höhö.

Lägger in bilderna från igår sen, ha en bra dag!
PUSS


We are so good together

Idag köpte jag en fin klänning på stan. Den är så söt, mycket söt. Jag köpte även en kjol, men jag ska nog lämna tillbaks den. Det kändes inte riktigt rätt när jag kom hem. Sen provade jag även converesen som jag vill ha, och dom var ju såklart snygga. Men får se om det blir ngt köp med tanke på att jag kanske åker till NYC nästa vecka. Fast om jag inte gör det, köper jag dom nog. :D A woman can never have too many shoes, so to speak

Det var iaf trevligt med min grek på stan. Alltid lika mysigt och det tar alltid lika lång tid för dig att berätta saker haha, kommer med alla nödvändiga kommentarer och detaljer. Men gumman det är en del av din naturliga charm. Kommer sakna dig så gryyyymt mycket, men det är ju trots allt "bara" 5 veckor som hon säger. Aw min lilla grek.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl, för det är en bra nattlig aktivitet.

Puss, bilder kommer nog imorgon hörrni =)


Sliding Doors

Nu har jag sett klart Sliding Doors, med en halvt bedövad käke, den var iaf bra! Cool handling.

Det handlar iaf om Helen som i början av filmen blir sparkad från sitt jobb och är på väg till tågstationen. På tågstationen så börjar hon springa mot tåget för att hon hör det och i ena scenriot så står en flicka ivägen så att hon inte hinner med tåget och i det andra så flyttar mamman på barnet. Och då så delar filmen upp sig i två delar. Det är coolt tycker jag.

Det är iaf en kärleksfilm och den är värd att se.




Haha trailern är på tyska men vi kan ju låtsas att man förstår =)

Nu ska jag gå och göra mig iordning, jag ska ju träffa amanda på stanis snart ;)
XOXO

Bråttom!

Nu har jag bråttom och ändå känner jag att jag har tid att sitta vid datorn, höhö. Fast jag gillar ju min dator <3 det finns så mycket på den som jag gillar! Fatta vad handikappad man var när det inte fanns datorer. Haha.

Men nu ska jag iaf klä på mig och dra och laga ett hål hos tandläkaren, läskigt. Jag kommer vara sådär fult bedövad i munnen, blä. Fast sen ska jag träffa min grek, så då blir allt bra <3.

PUSS

Dagens?


såhär hade jag kunnat se ut idag om jag inte hade känt mig för fin och slängt på mig min käraste skoltröja ist!

Nu ska jag kolla på Sliding Doors och se om den är bra, höhö

Godnatt

Igår och idag

Idag blev det en hemcykling tre timmar tidigare än igår, och tur är väl det för jag ska upp till tandläkaren imorgon!! Läskigt, jag ska laga ett hål, blä. Inte så kul.

Ikväll var det trevligt även fast det blev mer skrik än sång för min del iaf. Haha, singstar är inte min starka sida så att säga. Men kul vare.

Måste bara säga att jag kommer sakna ida ganska så mycket nu när jag inte kommer träffa henne på cirka tre veckor. Men eftersom ida är min bästa smskompis så kommer det nog att lösa sig, som tur är. Och tennisveckan i Båstad kommer nog bli fettvärd. :D

Nu ska jag hålla vad jag lovar och lägga upp bilder på en sminkad stasik från igår, askul. Undra om jag ska lägga ut dom på facebook och taga honom.. fast det kanske är lite väl tasikgt. haha :D


Glad blev han iaf! =)


Erica blev också offer för vår styling, jag tyckte hon blev riktigt söt i sin frilla, jag och ida är mästare :D


Studentstylisten och modellen :D


Conversera mera


Ville bara säga att jag vill ha dessa fast i grått typ som är så mycket snyggare, men jag hittade ingen bild!
Nu måste jag göra mig iordning för jag ska träffa vikpet om 20 min, och jag är lååååångt ifrån klar! Tihi, busigt.

PUSS

nyss hemkommen

Jag kom precis hem från ida! det var faktiskt mer mysigt att cykla hem än läskigt. Mysigt att höra fåglarna kvittra och cykla mitt i vägen utan att vara rädd att bli påkörd. Det enda som saknades var värmen, annars hade det varit en perfekt sommarnatt. Så nu sitter jag här och kollar på soluppgången och filosoferar om saker och ting.

Jag har en känsla av att många inlägg under sommaren kommer hamna under kategorin "fina stunder" och det är ju så en riktigt fin sommar ska vara, eller hur? Det är ju trots allt mitt sista riktiga sommarlov. Det kommer nog bli underbart. =)
Nu ska jag nog sova, klockan är ju trots allt 20 över tre, men vända på dygnet ska man göra på sommaren. :D
Godnatt

P.S. Imorgon blir det nog smakprov på en sminkad Stasik, vem vill inte se det? ;)

najs sommaroutfit


Såhär vill jag se ut i en varm sommardag, inte så orginellt men snyggt som faen!

kjol, forever21.com
sandaler, topshop
solglasögon, rayban
linne, H&M
tygväska, M by MJ

Låtsas student 2008


jag var sveriges gladaste låtsas student


jag tror jag var lika glad som studenterna asså


jag såg ut som en full lokförare ute på vift och kul vare


jag med två riktiga studenter :D cute as hell


mjau på oss


GRRRR


att vara årets låtsas student var bland det roligaste i år asså, tack ida speciellt :D <3

Coolaste bebisen


haha klockren bebis som kör som fan ;)

Even though you broke my heart, you still got me hanging on a thread

Asså herregud, igår var fan askul! :D typ roligaste kvällen på hela året. 262 bilder togs och idag är jag glad.

Dagen började med att kolla på skolavslutningen i aulan där musikettor och tvåor upträdde, och det är ju lagom kul i 2 nummer sen började bli lite långtråkigt. Efter det var det samling i vårt klassrum där vi fikade och vår utbytesstudent höll tal som var rörande, hon grät och det var sorgligt. Hon hade försovit sig så hon var ledsen för det också tror jag. Hon missade avslutningen i aulan så hon fick inte gå upp på scenen och prata. Tänkte ni ville veta det.



Men iaf så var det som vanligt vi planerade kvällen lite och posade i mängder för det är så vår klass rullar, so to say (speak). Det var iaf mys. Efter vår avlsutning så gick vi och kollade på treornas skolavslutning somvar fin, det var fint att ser alla vita mössor sticka upp. Sen var dom aselaka mot tvåorna och ettorna som skulle uppträda haha. Dom skrek var är mössorna? det tyckte jag var kul och elakt. höhö fast jag kommer göra samma sak nästa år. :D Då ska jag vara hes som satan på kvällen. Så ni vet, ni kan ju skriva ner det i boken ni skriver om mig ;) haha.



Därefter stack vi in till stan en snabbis för att möta upp klara bland andra som med skulle gå och kolla på utspringet från stadens diamant. Och när vi kom tillbaks till skolan så var det asmycket folk på skolgården, jag tror aldrig det har varit så mycket folk där förut. Det var iaf astrångt och svårt att hitta idas skylt. Men jag hittade ju den tillslut och den var jättefin. Efter massor med gratulationer så begick hon sig till sitt flak där the class var helt vilda och stod och hoppade massor och skrek. Det såg så underbart härligt ut. Fick mig verkligen att längta.



Efter det stack jag hemåt för att byta om inför kvällens rabalder. Eftersom det var fredagen den 13e så var det ju liksom tvunget att hända något otursligt (kan man säga så? skitsamma, sommalov nu). Och precis när jag skulle ta min cykel och cykla iväg till ida så kom jag på att jag hade glömt presenten och jag kunde ju inte hämta den heller för jag låste dörren och la dom i postlådan genom dörren (för att inte tappa bort dom under kvällen). Då blev jag lite arg och kände mig trög. Men presenten kom tillslut och jag kom fram till ida. Hos ida var det mysigt och kul. Jag hjälpte Erica att garnera idas tårtor (dock åt jag bara den ena med nutella i mmmmm <3). Sen kom stasik dit för att äta sin 4e lunch och han räknade sitt alkoholintag i liter. Det tyckte jag var kul. Klockan var ju liksom ca 17. Stasik berättade också att han var en sköldpadda med en pinne i arslet. Det var kul. Jag skrev i deras studentmössor också så nu kommer både ida och stasik komma ihåg mig resten av deras liv. :D Det kanske dom hade gjort annars också men det vet ju inte jag liksom.



Efter idas studentmottagning cyklade jag in till stan på 20 min! SNABBT SOM FAN GICK DET!!! jag cyklade liksom från hackefors, och det är långt. På stan träffade jag Inés (som jag saknat så mycket nu när vi inte ses så ofta ;D förrsten inés så hörde jag om dig ocn anton höhöhö), Amanda, Claudia, Linnéa, Maria och Julia, sen kom Noomi och hennes kompisar en snabbis.



Sedan stack jag till stångebro och där började kvällens rabalder som innehöll bl.a:
MASSOR av posing
Ett besök av polisen (vi lurade dom :D YES)
Vattenfall
Toabesök på Scandic
Träffa massa folk i trägårn (italiensk utbytesstudent)
Träffa massa folk på stan
Leka student
Leka ännu mer student med idas klass och gå in på krogen och dricka cider (MYCKET KUL)
Hem cyklande i soluppgången






Det var iaf en kul dag! Och det här blev ett långt inlägg, men sånt måste ju med finnas med i en blogg då och då, eller hur?

PUSS, ha en fin dag och HEJA SVERIGE IKVÄLL!

PS. för fler bilder gå in här, lösenord: snyggnina

Studenten!

Kom nyss hem ifrån idas utspring, det var så himla fint! Alla var så glada, inga sura miner. Jag blev rörd.. nästa år kommer jag nog gråta. GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!!

Jag ska iaf snart till idas studentmottagning och äta god mat, umgås och vara allmänt glad. =) Jag ska bara byta om till kvällens kläder och sen bege mig bortåt Hackefors (långt som fan dit, men skitsamma, ida är värd det ;D). Jag har redan tagit 180 bilder, så det bjuds nog på några imorgon ska ni se! :)

PUSS


NÄSTA ÅR ÄR DET JAG SOM SKRIKER VAR ÄR MÖSSORNA? SHAALALALALAAAA

The Evil Look


KLOCKRENT! :D HAHA

Hur fan kan man göra såhär mot någon annan?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2628210.ab

HELT SJUKT! Människor kan gå och ta sig någonstans. Att man inte går fram till någon som just blivit påkörd är sjukt, ingen ringer ens 911, eller frågar hur han mår! asså helt sjukt, att man bara kan stå och kolla på? CP, vi borde vara bättre tycker man!

Rubrik för dagens inlägg

Skolan idag då, sisa tagen nu såhär innan skolan slutar! Imorgon har vi 2 lektioner och dom är också de sista innan skolan slutar för sommaren, underbart skönt! =)
Ikväll var det egentligen menat att vi skulle gå på hippiefesten men så kommer det ju inte att bli. Alla ska ju ändå vara hemma och kolla på fotboll så det blir det för oss också. :D Kommer nog bli najs, sen kan man ju se fram emot ett riktigt röj på skolavslutningen ist. Då ska jag däcka.. (not)
Nu ska jag ta mina sista skolkrafter och skriva klart historian! :D

HEJA SVERIGE IKVÄLL!


Henke <3


The Notebook


Himla fint med kärlek

Jag gillar min nya kjol

Nu sitter jag och skriver på min uppsats igen! Fast nu har mina två meningar blivit till en hel sida, duktigt va? =) Men snart skiter jag i det här och drar till ida, livet blir så mycket roligare då :D


jag gillar också att ha stökigt rum och att ha en smutsig spegel och att ha en sammanbiten min!

Söti söti

Såhär söt var man när man var liten! Jag, vickans lillebror och vickan :)

Snygga tights va? ;)

Jag gör allt annat än det jag borde

T.ex sitter jag och kollar igenom gamla bilder från när att ta bilder med webcam var det roligaste man kunde göra. Så himla kul vi hade på den tiden. Höhö

Här kommer smakprov:








Funderar på att klippa håret kort, tycker ni jag ska det? hahaha :D

Förintelsen

Sitter här och fösöker skriva på min historiauppsats om förintelsen, men jag har ju inte den bästa självdiciplinen, speciellt inte såhär nära inpå sommaren. Fast vem har det? Dessutom sitter jag och kollar på TV samtidigt och det gör ju inte saken bättre.

Jag kan ju bjuda på en bild Lambi tog på mitt halsband igår

Han tog även en bild på mitt öga och öra. Jag tyckte bildern blev ganska fina när jag gjorde om dom lite, höhö


Nemen nu kanske jag ska göra något konstruktivt, eller kanske plugga eller så!
PUSS

The Notebook

Bästa filmen! Jag älskar den massor sjukt bra, SE DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ida n'est pas jolie, elle est pire


Lambert hade lite tråkigt i kön så han tog lite lusitga bilder..


Sen efter ett tag kom vi in och jag tog ett provkort, höhö


här dansas det förfullt! :D


Ida var najs i håret :D


SÅ HIMLA FINA DOM VAR!


Sen efter 7000 likadana bilder satte dom sig i blen och åkte iväg!


Då gick jag och lammet och satte oss i solen och tog en glass i väntan på valsen över stora torget!


Sen kom dom, och det gick ju hyffsat haha :D söta var dom iaf =)

Det var allt för mig, nu ska jag skriva historia uppsats!
XOXO,
Nina

Godnatt

Jag är precis hemkommen från en promenix med Vicks. Nu ska jag kolla på The Notebook och sen ska jag sova!

Lägger in bilder från balen imorgon, för jag orkar inte just nu.

Puss och godnatt

Balen

Ida var fanimig den sötaste jag sett idag! Jag blev bara så himla lycklig av att se på henne. Dom dansade så himla fint också, underbart var det.

Efter balen gick jag och Lambert in till stan för att invänta rännstensgången och valsen över stora torget, samtidigt tog vi en glass på bosses. Sen efter ett tag kom Selim och joina oss så då gick vi till bosses igen bara för att vi är feta (och för att Selim bjöd). Sen satt vi i solen och njöt ett tag och jag kom nyss hem. Kanske ska träffa Vikpet en snabbis ikväll, men vi får se helt enkelt!

Idag fyller Klara år också så grattis till den sötingen! :D

Lördag

Jag har haft det underbart de senaste dagarna! Massor av sommar och sol. Igår var vi (nåra i klassen) och badade i Berg, det var underbart skönt och varmt förutom att jag fick en allergiskchock (konstant rinnande ögon och näsa YEY!) och den har typ inte gått över än! =( Men jag mår ju bättre iaf.

Idag blir att kolla på Katedrals abiturientbal (Ida kommer vara sötast)! Haha, jag drömde att jag var konfrancier på den inatt HAHA! Jag tror jag längtar till min egen bal så att säga!

Men nu måste jag göra mig iordning, måste ju köa ganska tidigt om man vill ha bra platser! :P


såhär såg jag ut i onsdags om ni ville veta! (fint rum va?)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Onsdag

WAAH, idag är jag precis lika glad som igår. NAAJS. Vi fick reda på våra betyg i franska idag också och min lärare sa att det inte var någon tvekan att jag va värd MVG så det känns najs. Riktigt najs.
För att fira så drog jag, Camilla, Thure och Jocke för att äta glass från bosses i domkyrkoparken. Det var mysigt tycker jag. Hihi. På fredag är det ledigt för oss så nåra i klassen ska dra till berg och bada. Så himla kul, första doppet liksom. ;)

Snart ska jag träffa min efterlängtade Knarkis som antagligen kommer vara asbrun efter en vecka på Kreta! JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!!!!



PUSSSS
// Nina


NYC

Idag har jag och mamma kollat på hotell! SHIT, jag tror verkligen det blir av, fyfan vad kul. Jag är så himla lycklig, jag är omringad av underbara personer, det är snart sommar, snart ska jag till NYC och det är underbart väder? KAN DET BLI BÄTTRE?


Känner mig lite såhär, typ hyperaktiv och superglad :D WAAAH

SVAR: nej, inte så.


Chris Brown


Jag vill ha christoffer brun vid min sida eller så tycker jag att ni skaffar mig en annan söt streetig kille! =) eller varför inte han bredvid? ;) GRRRRR

Stanis

Idag var jag och vickan på stan och tro det eller ej, men vi hade ett syfte! Nämligen att hitta en present till Klara och Camilla som fyller/har fyllt 18! yey =) Jag skulle även leta studentpresent till min käreste ida också. VI HITTADE ALLT VI SKULLE! Känns underbart att inte behöva stressa inför sånt. Glass blev det också. Det var gott, som faaaen.
Så på torsdag och fredag blir det middagar med god mat hoppas jag höhö.


Vi tappade fokus inne på Sportif och provade kepsar. HAHA vickan ser ut som byggare bob, och det blir inte bättre av hennes hängselshorts hahaha xD

Nu ska jag göra franska läxa, vilket snart blir det sista jag gör inför sommaren (förutom svenska och historia uppsats)!

Hade bra,
XOXO,
// Nina


i skolan

Nu är jag i skolan och det är ju kul, eller?

Snart har vi svenska och det är inte så kul. Men efter det slutar vi och då ska jag bege mig mot stan för att träffa malin och leta studentpresent till en viss ida! Det blir nog en glass också ska du se ;)

höhö, intressant inlägg? nja inte så

hade så bra!
PUSSSSSSSSSSSSSS


Ibland så...

...älskar jag vad smhi visar:
image249


Ny design

Ja, jag har ju då lyckats göra min egna lilla design nu efter att ha hållt på ett tag! Det blev väldigt rosa, fast det är ju med fint, eller, vad tycks?  :P

Dock stör jag mig på det fula längst upp till vänster, ingen som vet hur man tar bort den? Om du vet det, säg till mig för då skulle jag bli super duper glad. =)

Jag fixade det själv, höhö!

PUSS

Sol är det idag

Idag är det sol. Skönt som faen, jag älskar solen, man blir så himla glad även fast man kanske egentligen inte är! Dock borde jag verkligen ha pluggat mer än vad jag har gjort, men äh jag får ta igen det ikväll. Och imorgon kväll. Istället har jag suttit i solen och svettats som en gris och skaffat mig soleksem som KLIIIIAAAAAAAARRRRRRR så det blir ingen mer sol för mig idag! =(

Igår togs dessa bilder:
image239
wonderful weather!

image240
sällskapet betod av dessa två <3

image241
vi fettade oss på chokladmuffins bl.a

image242
Sen kände jag för att visa vilken otroligt bra gymnast jag är...

image243
Sen på kvällen drog vi på fest i mjölby så amanda kunde träffa sin käreste borg ;)

image244
jag tyckte jag var snygg och amanda ville bli bort klippt höhö även fast hon också var snygg

image245
dagen efter dvs. idag vaknade amanda med ett leende på läpparna (fast vem gör inte det efter att ha sovit bredvid mig en hel natt? ;D)

image246
och jag hottade upp min pyjamas och drog hem för att plugga!

Det var min helg det där typ eller aa iaf en dag! Idag har jag även firat min pappa och mamma så mormor kom hit på lunch/middag. Glass med jordgubbar är verkligen det godaste som finns typ! Yummiiieeee

Nu vet jag inte vad jag ska göra (kanske försöka fixa designen), men aa, vi hörs!
XOXO,
// Nina

RSS 2.0