Stan med Caroline

Idag har jag varit på stan med Carro jag hade inte träffat henne på 5 veckor och 5 dagar, så det var kul att träffa igen. Vi gick omkring och kollade runt i affärerna och på folk. Och sen träffade jag en person som jag drömmer om, om nätterna :D haha. Annars var det inte något speciellt, förutom att jag var med Carro dock. Jag hittade en snygg väska som jag vill jättegärna ha och en fin tröja, men jag ska till sthlm imorgon så jag kanske köper dom då.

image25
Vi är så vackra tillsammans(...NOT) och jag har aldrig tråkigt med dig :) älskar dig <3

Knarkarbananen

Igår var jag med Ida som äntligen hade kommit hem för ett par dagar efter sin 6 veckor långa semester nere i sitt underbara skummis haha. Men iaf så plockade vi vinbär och sedan gjorde vi en mycket såsig och sur paj av det. haha man kunde till och med dricka vaniljsåsen så såsigt var det att äta pajen haha. Sedan kollade vi på Beck advokaten haha min första beck film, det var lite som CSI fast sämre och på svenska och då tycker jag att de mesta blir lite töntigt, kanske beror på att vi svenskar är töntiga..? eller haha.

Jag hade iaf saknat min knarkarbanan vääldigt mycket, I can't imagine a life without her :D haha

image24

Ida är den snyggaste jag känner :D <3 hahaha

pusssis

// Nina

Äntligen

Äntligen är jag hemma från Spanien.

Man inser nog inte riktigt hur mycket man saknar sitt hem och sin hemstad förens man kommer hem. Jag har iaf saknat allt väldigt mycket, speciellt alla mina kompisar. Som tur var kom min kusin Sophie ner en vecka, det var trevligt. :)

Men idag har jag iaf varit med Michelle, vi segade lite först och pratade med sen var vi på den nya Harry Potter filmen. Haha det ska lätt vara 15 årsgräns på den filmen, den var ju värsta läskig haha fast jag tycker det mesta är läskigt, men jag och Michelle har kommit fram till att vi ine borde kolla på skräckfilm tillsammans etfersom då kommer vi att sitta på varandra pga vår rädsla.

// Nina

España

Hola!

Haha nu e jag i spanien iaf  po ett it-café. Hoppas ni har det bra där hemma, för här är det varmt och skönt. Nu ska jag nog inte skriva so mycket mer eftersom jag inte gillar utländska tangentbord :D haha.

Just nu är det lite trokigt, men som tur är kommen min bror och min kusin ( kolla hennes blogg btw http://runways.blogg.se ) po lördag, so do kommer det bli roligare:D

men men jag saknar er där hemma och hoppas ni saknar mig med, men vi kanske ses när jag kommer hem den 22a juli.

Pussis <3

// Nina

Mitt i prick

image22

Pricka rätt med den här söta klänningen från Nicole Farhi i sommar, du kommer garanterat vara hetast i den här klänningen! :D

RSS 2.0