Dagens Låt


Jullåt jag vet, men den är så sjutk bra och fin! <3

@ Klara yesterday






Igår var vi hos Klara och det var trevligt. Till en början var det lite segt eftersom jag var väldigt trött och kände mig sjuk, men efter att ha legat i soffor och sängar bl.a så kände jag mig piggare och då blev jag pepp. Vi dansade massor till Get Low (jag dansade även snyggt på stolar och pallar.. så hett var det, jag körde även lite call on me dans som i fredags haha fyfan). Vi bakade också en kladdkaka och åt smet, därav det sexiga kladdet runt munnen! :P Synd Vickan att du hann gå hem innan det blev bakning och dans för det var riktigt kul. =)

På bilderna är det dock bara nåra av dom som var hos Klara, det var typ 10 till, eller iaf ett tag när Christers kompisar kom. Hihi!

Nu blire en dusch.. är ganska sliten så att säga!

P.S. Bilder från första nollningsfredagen ligger nu uppe på min bilddagbok för er som är intresserade! Men det kommer mer från andra fredagen snart.


Back on track - Ashley Tisdale

Nya läppar Ashley Tisdale?
Ashley Tisdale har fina indianskor, något att köpa till hösten?

Nu är jag back on track igen och jag känner mig piggare. Just nu känner jag mig bara täppt för tillfället. Och det är ju bra!



Trött&förkyld

Igår var kul, och idag är jag trött och förkyld för den delen. Sen har jag ont i knät! Inte det roligaste kanske. Fast jag ska gå och se Mamma Mia med mamma och pappa och det blir nog trevligt eftersom jag velat se den ganska länge nu. Ikväll ska jag till Klara också. Det blir nog med kul. :P  

Bilder från nollningen kommer snart, när jag orkar lägga in dom på datorn!

Ha en skön bakisdag!
CIAO


Call on me med nollorna



Idag ska vi vara kinky med våra nollor och köra lite call on me dans med dom. Det kommer bli så hett, grrrr om nått!

Ben&Jerry cravings


Idag är det inte kläder, väskor, skor eller någon kändis outfit som gör mig sugen. Det är Ben&Jerry's, så jäkla najs. Jag har inte ätit det på evigheter och nu blir jag himla sugen. Det blir ju iofs inte bättre av att jag söker bilder på google heller. Höhö. Men lite choklad terapi skulle ju sitta fint!

Om du vill så kan du

Fysikprovet idag gick faktiskt bra även fast jag pluggade framför Project Runway finalen! Efter skolan gick jag på stan och varje gång jag tänker köpa något så bestämmer jag mig för att spara pengarna ist, fast jag köpte strumpbyxor men det är en livsnödvändighet så det räknas inte riktigt. Men jag har iallafall kommit fram till att jag måste spara pengar eftersom jag vill upp till Stockholm och bränna pengar på riktigt fina kläder. Plus att det är roligare att shoppa i Stockholm, finns så mycket mer och i mycket större utsträckning. Så då blir det lätt att man strosar omkring med massor med påsar vilket jag tycker är riktigt roligt och härligt. Haha. Precis som i Pretty Woman.


Börja kolla vid 2 minuter..

Nu ska jag kolla på Christine och Vänner!

CIAO


Ashley Tisdale




Hon har drömväskan från Chanel!

Nollning




Mina nollor! Sjukt snyggt ritat på deras tröjor =) Jocke och Stalin


Sjukt kul är det att nolla, att vara fadder är roligare än jag trott!


Blake Lively


Blake Lively i söt och klassisk outfit!

Tisdag

Idag har jag varit i skolan och det var ju verkligen kul, eller nått! Äcklig mat i skolan (fisk) så det fick bli fil till mat, inget vidare direkt. Matsalen var också proppfull om man säger så. Annars vare ju ganska ok. Rivstart har det dock varit, prov på torsdag som sagt. Inget vidare liksom, nu i början orkar jag inte plugga. Blööö. Men en sak var ju kul och det var att vi planerade vår nollning lite, vi skrev en lista på saker dom ska fixa till oss imorgon på kanske 1,5 h och de laget som fixae flest grejer vinner, och vi får ju såklart behålla alla saker. Aja, lite svårt att förklara.

Klippte mig efter skolan idag vilket var VÄLDIGT behövligt, hade inte klippt mig sen i maj typ. Jag blev nöjd och frisören var riktigt trevlig och bra. Det visade sig också att jag klippte mig hos samma person som Michelle gör, så det var ju lite coincedence. Hihi. Väldigt intressant va?


Nu ska jag ta en snabb dusch och sen kolla på En prinsessas dagbok som jag sett förut, men den är ju så bra! Chickflicks <3


CIAO


80-tal

På fredag ska vi ha 80-talskväll med våra nollor och jag tänkte se ut ungefär såhär fast lite mindre kanske..

Heidi Montag




Heidi Montag på inspelningen av sin nya video till singeln Overdosin!


Måndag

Första dagen på andra veckan av skolan och jag känner redan att jag är skoltrött och orkar inte riktigt med allt. Matteläxa tills imorgon, engelska tills på onsdag och fysikprov på torsdag! Och det är bara första veckan, fy! Hoppas det lugnar ner sig snart.

Idag har vi också börjat göra om i vårt hus så huset är fyllt med gubbar mellan kl. 7.15 och 16.00, inte det roligaste att göra sig iordning på morgonen om man säger så. Fast som Erik sa, någon kanske är söt så det kanske är värt att satsa! Eller inte..

Det här möttes jag av när jag kom hem idag:

Kaos om man säger så.

Efter skolan idag gick jag och Vickan på stan, som vanligt, det är liksom vår grej. Jag köpte iallafall en tröjklänning med dragkedje-detalj på baksidan och sen lite småsaker som flourskölj (man måste ju hålla tänderna i toppform), shampoo osv. Sen köpte jag också en penna så på fredag kan jag skriva många fina saker på nollornas tröja! Akta er nollor! ;)

Nu ska jag räkna på tal som inte finns (imaginära i matte E, jihhooo) och sen blire en tripp till IKEA för att kolla på lite grejer till mitt rum!

CIAO


Chanel Drömmar


Bilder från Chanel.com

Jag älskar Chanel. Vet inte riktigt varför, kanske för att det är så tidlöst. Ida fick smak på min besatthet i Paris förra hösten när vi skulle gå i varenda Chanelbutik i princip. Haha, det gillade du Ida va? :P

Dagens låt


Lucky - Jason Mraz

Söt kille


Bild från
The Sartorialist

Varför går det inte omkring sådana söta och snyggt klädda killar på linköpings gator?

Kate Moss

Snyggt!

Vi gillar hennes klassiska stil!
Varför är hon jämt så snygg? Jag vill också...

PUSS


GLASSPUSS på sista dagarna av sommaren!

Igår cyklade jag och Klara till Fegge där det var party typ. Först grillade vi och det var trevligt, men senare började andra halvan av partyt dricka men vi (jag, Klara, Jessika, Erik och Christer) andra var inte så pepp på det från i fredags så vi var osociala och kollade på Mr. and Mrs. Smith eller Smisk som Jessika sa, haha. Det var iallafall trevligt och efter filmen lade vi oss i Fegges säng och kollade på Youtube-klipp och jag somnade, socialt va? Men jag var faktiskt ganska sliten sen i fredags. Grymt kul att vara fadder men också jobbigt!

Nu är jag pepp och fit for fight till kommande nollningskvällar!

Spell - Marie Digby


Sjukt fin låt, verkligen, jag älskarn! =)

Vanessa Hudgens



Söt!
Finns det någon så söt som hon?

Inte varje dag

Igår var sjukt kul bortsett från en liten händelse men vi kan ta mer om det sen! Vi var iaf hårdare mot våra nollor igår och jag hoppas dom tyckte det också, dom är assköna hela bunten och skriker på bra, speciellt när berzianer kommer och sjunger mot oss! Vi vann den där lilla battlen, för det slutade med att berzianerna gick därifrån. Askul. Det är dock ganska svårt att få alla under diciplin när det är 27 fnittrande (läs lite dragna)  tjejer och 5 killar. Men det gick ju ganska bra ändå. Många tjejer åt fadder-killarna. Haha.

Nu kommer den mindre roliga händelsen.. På stångebro låg vi mest på en kulle och bara hade det mysigt typ, alltså blev vi ganska så smutsiga och blöta i rumpan, men det är ju trevligt(?). Aja, efter ett tag ställde jag mig upp och märkte att min väska var borta! Fytusan, jag har aldrig fått så mycket panik, jag grät massor och gick omkring och var arg med tanke på att jag hade mina nyklar i väskan (alltså om jag hade tappat bort nyklarna hade vi varit tvugna att byta 3 lås, dvs ca 3000 kr! USCH). Folk hjälpte mig och sa att det var lugnt, haha och klara trösta mig otröstliga gråt! =) Men efter ett tag gick vi till polisen och frågade om dom hade hittat en blå väska. Men då sa dom näe och frågade om jag hade några värdesaker i väskan och då svarade jag såklart att jag hade mina nycklar i väskan och så kom det fram en annan polis och sa att dom hade fått in ett par nycklar! ASSÅ NI ANAR INTE GLÄDJEN! Jag gav polisen världens största kram och pussade mina nycklar (YES! behövde inte betala 3000 kr för att byta lås!). Det kändes iaf skönt för stunden, men jag var fortfarande arg över min väska som fortfarande var borta! Men när vi gick tillbaks för att leta efter Vickans vattenpistol på kullen så hittade jag även min väska och lite av innehållet (bl.a nollepapper!). Sjukt skönt.

Efter det var jag inte så pepp längre och det var inte alls mycket folk kvar så vi drog hem och jag sov så sött i min säng! Idag tycker mamma att jag luktar vitlök, pappa tycker det luktar gammal fylla. Najs, dusch någon?


NV3e

Så sjukt kul att vara fadder! Jag älskar det, eller det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag gillar att bestämma haha. Så roligt. Synd bara att vi inte får nolla på skoltid, dumma dumma Britt(Fitt)-Marie! Aja, vi får göra det bästa av det helt enkelt. Vi har även fått klagomål av en nolla att vi inte var tillräckligt hårda så det får det bli på fredag helt enkelt!

Förlåt om det blir lite dålig bloggning nu ett tag men jag fokuserar på att vara fadder och trea! SÅ ROLIGT!

Ta hand om er!

Ashley Tisdale


Ashley Tisdale är snygg i sin vitaklänning och indianinspirerade skor! Dom obligatoriska Raybansen är på också.

Hur vacker är inte Jessica Alba?


Inte varje dag!


Det är inte varje dag det bara är 2 timmar och 54 minuter kvar på sommarlovet innan jag ska börja trean! Kommer bli ett roligt sista år som jag ska ta vara på, som alla säger att jag ska göra.

Ta hand om er!

You don't see me


Så himla fin låt!

I'm yours you can hold me! <3

Ida Sjöstedt for Monki








Bilder: monki.idasjostedt.se                        

Hösten 2008 kommer Ida Sjösedts design för Monki ut i butik, ser riktgit bra ut med mycket svart och spets. Snyggt!

Ugly Betty är inte alltid ugly!






America Ferrera är långt ifrån ful på dessa bilder! Stunning är hon med snygg klänning och söta skor.

Min Höstlista

  • Spetstopp
  • Mysiga koftor
  • Väst och kavaj
  • Rutiga storskjortor
  • Ballerinas
  • Converse
  • Höststövlar/ankelboots
  • Murrigt färgade strumpbyxor - typ plommonlila och marint
  • Mönstrade strumpbyxor
  • Svart kjol - snäv typ pennkjol
  • Kjol med dragkedja i mitten
  • Jeans - svarta och mörkblå
  • Ny jacka/kappa (?)

Nu är frågan hur jag ska ha råd med detta.. Ingen som vill skänka lite pengar?


Living it

Hej. Jag lever. Jag lever och därför kommer bloggen i andra hand, dvs att jag inte skriver så mycket varje dag! Men så tycker jag att det ska vara sista veckan av sommarlovet när alla är hemma. Jag tror, eller jag vet, att jag inte bara har varit hemma en enda dag den här veckan. Och det är så jävla härligt, för jag lever, och jag är lycklig! Det ska man ta vara på.

Ta hand om er för det gör jag!

Stockholm Street Style

bild till artikeln
Stockholm street style har fångat en utav mina favoritbloggare! Nämligen Petra. Så snyggt, tummen upp!

Höst snygga Peaches






Peaches Geldof tjuvstartar hösten och precis som hon börjar jag bli lite sugen på höstkläder jag med! Så snyggt.

Snart ska jag ner på stan på Nykvarnsfestivalen med min kära vän Viktoria!
CIAO

Erin Wasson


Så cool klädstil! Jag hade dock skippat korset och kört på något annat coolt halsband.

Carpe Diem


Var inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer se till att det blir så.

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut..

Så stod det i Linnéas nyinköpta kalender. Det var himla fint tyckte jag, verkligen. Jag tror på den sanna kärleken och att det verkligen finns någon för alla i världen. Vissa hittar den tidigt och andra sent, men när man träffar den personen så vet man. Kärlek är nog det finaste som finns på jorden. Fast kanske bara om den är besvarad, besvarad kärlek är fint att se på. Finns det något så fint att se ett nykärt par gå omkring och hålla varandra i handen på stan? Förmodligen inte, inte nog med det, man blir ju så sjukt avundsjuk (oftast) på att dom just för stunden är så himla lyckliga av sin besvarade kärlek.

Att vara nykär är nog bland den underbaraste känslan som finns. Sådär i början när man ser killen med stor K och hjärtat bultar så mycket att man tror att det ska hoppa ur kroppen, och när ens dagar går ut på att kanske få säga hej till honom och få ett leende tillbaks. Så underbart. Därför ska man sluta tänka med hjärnan och börja känna med hjärtat för att det är då det blir som bäst! Kärleken finns där för alla, man måste bara vänta på att hjärtat säger till.

Ta hand om er!



PS. Jag är lite trött och jag vet inte riktigt vad jag skriver.. hoppas ni förstår iaf!

Söta Blake Lively

Blake Lively


Blake Lively är sjukt söt och hon har redan på sig höstens heta färg, nämligen lila!

Bara hemma och vänder!

Nu är jag bara hemma och vänder! Ska snart bege mig ut på nya äventyr (till Klara) med Vickan.

Igår var sjukt kul, verkligen, min gamla klass är så skön och rolig.

Det var bara det jag ville säga. Hihi.

Chic Sienna

Snygga kläder!



Dramatisk!

Sienna Miller. Ack så snygg!

It's the beginning of the end

Såhär tidigt har jag inte varit vaken på länge, så många gånger jag har varit vaken såhär tidigt på sommarlovet går att räkna på en hand. Mitt sommarlov har i stort sett gått ut på att sova. Och jag har nog inte känt mig riktigt trött en enda dag på hela sommarlovet! Så ska det vara faktiskt. Idag är det också andra dagen på sista veckan av sommarlovet. Början på slutet liksom. Känns sorgligt men ändå kul. Det är nu på slutet sommarlovet brukar vara riktigt roligt för det är ju då alla är hemma och har slutat jobba, så nu är det det roliga som börjar och sommarlovet egentligen börjar. MEN, allting ska ju sluta när det är som roligast. Så är det ju.

Aja, idag är jag iaf vaken tidigt för att fira min bror och det var ju trevligt förutom grejen att vakna kl 8 för att sjunga ja må han leva. Inte ideal morgonen liksom. Men det var faktiskt första gången på länge så jag inte kände mig avundsjuk på att han fick presenter och inte jag. Jag kanske blir vuxen jag med trots allt? Studenten vankas ju snart, men jag känner mig fortfarande inte redo. Men det är ju såklart långt kvar, mycket roligt som ska hända och framför allt tid att mogna!


Första dagen av sommarlovet, och det har varit en riktigt bra sommar! <3

Ha en bra dag och var rädd om er!
CIAO

PS. Nu var jag riktigt djup tillskillnad från mina annars väligt ytliga inlägg, men sånt här uppskattas kanske också?

Himla vackert att vara gravid

Matthew McConaughey ska plantera Camilla Alves moderkaka!



camilla med Levi på magen
Camilla Alves är en cool blivande mamma! Jag tycker det är så vackert att vara gravid, speciellt om man ser ut som hon gör också. Ja gillar hennes, frisyr, örhängen och brillorna är råcoola (min kära vän menda har sådana, avundsjuk? ja!)! Raybans såklart ;)

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS


Coolaste 20-åringen, min bror! <3

Bio med grabbarna ;)

Kom nys hem från bio med grabbarna. Haha, det var jag och 4 killar. En tjejs dröm? Haha. Nej, men vi är faktiskt bara kompisar. Det var iaf jag, Dogge, Micke, Jonte och Theo. Vi kollade på den nya Narnia filmen och gud vad snygg Prins Caspian är asså. Sjukt het, och han blir bara hetare av hans karaktär i filmen. Gah. I love. Sen var själva filmen väldigt spännande och verkligen se värd. Jag tycker nog också att den var bättre än den första och inte bara för att Caspian var så snygg utan för att det hände liter mer och det kändes som att den hade mer handling i sig också.

Haha, eftersom jag inte riktigt kan se spännande filmer utan att klänga mig fast i personen bredvid mig (amanda vet detta från förra Narnia filmen vi såg tillsammans, haha, amanda kommer du ihåg den dagen? så himla mysigt) så var jag självklart tvungen att göra det den här gången också fast den här gången blev Dogge offer. Och han hade dessutom sett filmen innan så han berättade lite vad som skulle hända men jag klarade inte riktigt av det ändå.

Jag fann även en fin låt som var med i filmen! Regina Spektor - The Call, sjukt fin!








Hayden ser vuxen ut


Hayden Panettiere ser mycket vuxnare ut i sin nya frisyr. Söt är hon också i sin miniklänning. =)

Look of the day


Adidasjacka, kjol och väska från H&M, ribbat linne från JC och skor från keds!

Nu är jag hemma från stan igen och jag hittade en present till min bror.. Hoppas han blir glad, haha. Överraskad lär han iaf inte bli.

Snart ska jag träffa Dogge, Micke, Jonte och Theo så då blir det att dra ner till stan igen typ. Haha.
CIAO

Stan idag!

Idag ska hitta en present till min käre storebror som fyller 20 imorgon! Amanda joinar mig som sällskap, ska bli trevligt. Men nu har jag massor med bråttom.. ska vara på stan om 20 min och jag har inga kläder på mig och frukost har jag inte ätit! Nu ska jag stressa.

Ses på stan!
PUSS

Hur snygg?




Jättesnygg, ge mig nu tack! Från Forever21.com

Stolreklam


Det är med reklam är ju jag proffs på. Stolreklam är senaste till samlingen! Hehe.

Humor på kvällen



Klockrent! Jag älskar sånt här. Min humor <3

Rachel Bilson





Alltid lika vardagssnygga och coola Rachel! Snygga sandaler och söt hund. =)

Dagens Outfit


skor från keds, jeans från nudie, tröja från stadium, väska från H&M och rosettdiadem från Glitter!

Grillkväll hos Klara


Jag och Vickan var självklart där, här har jag dock munnen full! Sexigt


Ryssen var där med sin franska kusin!


Theo var också där! ;)


Dessa flickor var även där!


Lovisa och Jessika var också där


Dejan också!


Fulla? Haha nee, för ingen alkoholdracks ;)


Klara spillde, det var kul ;)

Aja, det var lite bilder från igår, efter grillen kollade vi ju på skräckfilmen så då var det lite läskigt att ta bilder, höhö.
Snart ska jag ut i regnet och ner på stan för att träffa Michelle, Jenny och Vickan över en fika.
CIAO

Dålig bloggare

Ja, jag vet att jag var en dålig bloggare igår och nu på förmiddagen, men jag var hos klara igårkväll och jag sov över så det är därför. Hos Klara igår så var det trevligt iaf. Vi kollade på Behind the Mask som var helt störd, eller ja den var inte läskig egentligen men den var helt störd iaf. Handlade typ om hur en mördare planerade sina mord och hur han valde offer. Helt sjukt asså. Sen kollade vi lite på en franskfilm men det var inte heller så underhållande så vi gick in i Klara's rum och pratade massor typ. Bl.a kom vi fram till att vi skulle starta en förening som skulle heta de 3 vännerna och Ryssen! Skitkul, då får vi vara med på ett sånt där kort i slutet av gymnasiekatalogen! Statussssssssssss ;)

Ska bara lägga in bilderna så får ni se dom snart! =)
CIAO

Mary-Kate for Elle UK


Fint omslag, stilrent och enkelt! Elle UK september 2008.

Snyggt par!

Så snygga!
Hur snygga är inte detta par? Jag älskar hennes klänning, fast det känns inte som dom har klätt sig i samma dresscode.. Men ändå snygga! =)


God morgon!

Ännu en vacker dag som man brukar säga, idag är det dock solsken eller ja, det var solsken. Man kan ju inte alltid lita på vädret här i sverige om man säger så. Men vi får hoppas på bra väder ikväll för då bär det av till Klara där vi ska grilla och ha det trevligt.

Nästa vecka blir nog rolig och sorglig, sorglig för att det är sista veckan på sommarlovet och rolig för att det ska hända massor med kul. Det roligaste är nog att en gammal klasskompis (Dogge) ska komma och va med oss (Linnéa, Menda, Claudia och typ alla andra i min gamla klass, eller ja det där var bara 4 men ändå) hela veckan typ. Så då blir det som alla andra somrar. Hihi.

Nu ska jag äta frukost och hitta något att blogga om!
CIAO


Myskväll med stora spindlar ;)


Klara och jag


Tom skål


Söt spindel

Ikväll har jag varit hos Camilla med Vickan och Klara. Det var mysigt. Det var också väldigt mysigt när vi hittade en liten spindel på väggen! Typ 5 cm i diameter var den, sjukt stor. Blä. Fast om man har spindlar i huset betyder det att man har bra luft och inte så fuktigt så det var ju positivt för Camilla, hehe. Annars spelade vi massor med kort och bakade kladdmuffins som blev väldigt goda! Mmmmm, vad gott. Imorgon blir det grillkväll hos Klara med ca 9 andra pers! Måste ladda kameran.

Hörs!

PS. Den tomma skålen symboliserar vårt godisätande, dvs att det tog slut så fort att vi inte hann ta kort på det. Höhö.

Ny Design

Sommartristessen gör att jag gör om min design då och då! Ocn nu har jag gjort om den igen. Vad tycks? :)


Lauren Conrads Höstkollektion 2008


Igår visade Lauren Conrad upp sin kommande höstkollektion på Bloomingdale's. Söt outfit!
















Av det lilla jag ser så ser det faktiskt ganska bra ut! Vad tycker du?

Nu kommer det en bild på dom också!



Här är bild på tröjorna också. Bilden är lite dålig för att den är tagen med min mobil eftersom min vanliga kamera var urladdad. Blä för sånt!

Nya tröjor!

Idag har mamma städat sin garderobe så då var jag med och kollade för att se om jag ville ha något. Och det ville jag! Jag har nu två nya ylletröjor till hösten och vintern, en mörkgrå och en randig typ. Snygga är dom iaf, perfekt att ha i sin basgraderobe. Hehe. Kan Fota senare kanske.

Idag skulle vi gått på Mamma Mia också, men biljetterna var slut idag igen. Helt sjukt, alla kollar bio i sommar. Det stod i tidningen att det var rekord många som hade gått på bio i sommar.

Aja, är det någon som har sett Mamma Mia? Var den bra?

Nu ska jag äta frukost/lunch!
CIAO


Söta Rachel Bilson


Alltid lika söta Rachel på Teen Choice Awards! Jag älskar hennes hår.

Gossip Girl inspirerat från Lindex


Söt Gossip Girl-inspirerad topp från Lindex! 199 riksdaler för den, kap.

Chanel Iman for Gap



Chanel Iman frontar Gap's F/W 08 kollektion! Snygg och Cool bild säger jag. Vad säger du?

Nostalgi dags!


Jag ska kolla på mina kära OC-boxar! Åh, jag har saknat det så...

Entourage-stjärna i JC-reklamfilm



Entourage-stjärnan Adrian Grenier är med i JC's nya reklamer. Här är reklam filmen!


Det är ju faktiskt inget större fel på hans utseende.. Hehe. ;)

Så sjukt!

Anorexia, usch.. Vem fan vill se ut som ett skelett? Kolla här!




Det gör ont i kroppen bara av att kolla på henne! Fatta 27 år, 32 kilo...

Lily Allen kan klä sig

lämna mig ifred!!


Vem hade trott att Lily Allen med hennes hemska rosa hår kunde vara en inspirationskälla? Inte jag iaf. Men nu har hon lyckats! Snygg Chanelväska och söt klänning med spets upp till. Hon tjuvstartar höstens stora trend i förskott. =)

Vem är Gossip Girl?

För er som inte visste så är det Kristen Bell, som är stjärnan i Veronica Mars bl.a, som är Gossip Girl rösten i varje avsnitt.



Men jag tror inte att hon kommer visa sig någon gång under serien, men vem vet!


Gammal låt, men ack så fin


Regina Spektor - Samson

The unexpected is always upon us

Nu har jag haft filmkväll med Linnéa, Claudia, Theo och Eric. Först såg vi en skräckis som egentligen inte var så mycket skräckis, så jätteläskig var den inte iaf.

Men sen såg vi Feast of Love. Den var himla fin eftersom det är himla fint med kärlek. Men samtidigt var den väldigt sorglig. Helt klart en sevärd film! Morgan Freeman är en oerhört bra skådespelare.

Feast of Love


Party Outfit


Såhär har jag sett ut idag! :)


Skjorta som egentligen är en klänning som jag har knutit från Åhléns, jeans från Nudie, skor från keds och diverse smycken!

Good(?) morning!

Usch, det regnar ute.. ingen bra start på dagen! Men snart ska jag ner på stan till trevligt sällskap. Men först en dusch och sen sätta på mig kläder! :)

Jag undrar var det fina vädret tog vägen? Det kan ju inte redan vara höst.. Eller? Igår hade jag på mig vantar när jag gick och hämtade min cykel hos Klara! Helt sjukt och jag svettades inte äns och det är augusti! AUGUSTI för tusan! Hata svensk sommar!

Idag fyller Lambert år! Grattis =)


Godnatt!

Nu ska jag sova! Imorgon blir det lunch på stan med Amanda, Claudia, Linnéa, Eric och Theo. Trevligt!

Godnatt säger jag med denna vackra bild på Kate Moss!


Ny design

Nu har jag suttit uppe och roat mig med att göra om min design, men jag vet inte riktigt om jag är 100 % nöjd. Är den fin eller ska jag byta tillbaks till den gamla? Eller ska jag bara byta något litet så som färg osv?


OC-stars on the cover of Nylon Magazine


August 2008


March 2008

Vilket gillar ni bäst?

Pinup-underkläder på Topshop

Topshop har i samarbete med underklädsdesignern Fifi Chachnil designat pinup-underkläder i 50-talsanda. Kollektionen har börjat säljas på Topshop idag och självklart på Topshop.com också. Trosor, BH-ar, strumpeband och klänningar ingår i kollektionen och färgerna går i hudfärgat, marint och dovrött.
Sött och sexigt helt enkelt!

Här är kampanjbilderna:







Bilder från Elle.se

Blake Lively





Blake Lively är så snygg i sin mönstrade byxdress. Otroligt söt är hon också. Här lämnar hon inspelningen av Systrar i Jeans 2 som har premiär i höst. I denna film finns också stjärnor som Alexis Bledel som är Rory Gilmore Girls och America Ferrera som spelar Betty i Ugly Betty.

Killerheals


Vem vill inte ha ett par lyx-heals från Christian Louboutin? Det största problemet är nog att man inte har råd, men det är ju också sjukt svårt att gå i högaklackar, men practice makes perfect! =)

Alla är från Net-a-porter.com!

God Save McQueen




från Net-a-porter.com

Rolig tröja från Alexander McQueens höstkollektion! Snygga färger, men kanske inte något jag skulle köpa.

All eyes on the pretty boy in black


Cool bild på snygg kille!

blogg.se är konstigt!

Förlåt om jag har bloggat dåligt, men det har faktiskt berott på blogg.se och inte på mig! Tråkigt när man inte kan blogga fullt ut, speciellt när man verkligen vill det.

Idag är det storm ute och det är ju inte det roligaste kanske, och jag måste bege mig ut i den för att hämta min cykel hos klara som jag lämnade där igår efter vår flumm-kväll! Haha, ja vi har alltid kul vi 3! =)

Annars händer det inte så mycket idag, eller jag ska nog följa med mamma och pappa till mormor!

Nu kommer det nog en uppdatering,
CIAO

Agyness' nya hairdo



Det verkar som att Agyness har bytt frisyr från hennes masskopierade pojkfrisyr till en så mycket fulare. Så tycker iallafall jag, nu tror jag verkligen inte att hon blir lika kopierad som innan. Dock har hon kvar sin coola klädstil, det kan vi ju vara tacksamma för! Eller hur?

Lauren Conrad





The Hills sjtärnan Lauren Conrad är snygg i sina obligatoriska wayfarers och röd skjorta som piffar upp hela oufitten! Snyggt.

Dagens Kärlek



Han är så snygg och så bra! Gah, helt sjukt, han har skrivit den fina låten alldeles själv också. Mads <3

Sophia Bush så snygg!

Supersnygg!

Vi älskar frisyren!
Supersöta Sophia är så snygg i sin vita klänning och snygga blåa skor! Tummen upp. =)

Godmorgon eller kanske god middag?

Hej alla läsare!

Jag vaknade för kanske en timme sen och nu ska jag snart ner till stan för att träffa mina lovely bitches! Tihi. Det ska bli trevligt, så ni vet. Vi ska antagligen fika och sen ska vi hem till Claudia och ha det trevligt. Kameran åker med och det blir update när jag kommer hem, och jag vet inte riktigt när det blir. Det kan nästan bli hur sent som helst, eller jag vene. Höhö.

Don't wait up!
CIAO

Rachel Bilson är vardagssnygg




Vardagssnyggt och sommar fräscht! Skorna gör hela oufitten.

Bildregn i regnigt väder...


Vi gjorde en
Mini och drack frapino på espresso house, det var gott =)


När affärerna började stänga tog vi paraplyerna i högsta hugg och gick hem.


En man utanför Wayne's coffee erbjöd sig att ta kort på oss två, det var mys. Det som finns i påsen får ni kanske se senare.


Vickan ville posa i regnet!


Likaså jag, kolla vad smutsiga mina skor är! :P


Smutsiga keds


Sen gick vi ett tag till och posade mera!


Haha, vickan har roligt utseende! ;D



Sen kom vi hem till moi, och jag visade min nya ögonskugga för vickan hon tyckte den var fin ;)


Därefter gick vi lite crazy och började posa massa


POSE


POSE


Sen ramlade vickan av stolen


MEN vi var snabbt uppe i en skolkorts pose! ;)


Sen började vi göra reklam för skor och väskor! Väska från Gina och skor från eeh.. jag vene, haha.


Snigga


Lypsylreklam!


Mousse- och hårssprejsreklam!


Vi övergick till hårfönar!

Och sen var det slut på reklamen och fotosessionen ;D
Nu vet jag inte vad vi ska göra, men det där var iaf en fett uppdatering
CIAO

Idag utlovas det bilder!

Snart kommer det bildbomb! Bl.a på promenad hem i regnet, skoreklam, lypsylreklam, hårreklam osv!  Vi modeller har iaf haft kul när vi tagit dom, hoppas ni har lika kul när ni ser dom! :P

Nu ska vi ta fler bilder!
CIAO


Sommar snygga Elin!

bild till artikeln

Snygga, snygga sommar Elin!

Idag ska jag på stan med Vickan,
CIAO

RSS 2.0