MQs julreklam


finaste reklamen med äkta julkänslor! :)

Kylie Minogue - Two Hearts


Kylie Minogues nya single two hearts som spelas på tre reklamen!

Dagens Gästbloggare: Viktoria

Tjenis!
Jag inleder detta inlägg med en gåta vilken lyder: Vad för sorts vatten innesluts i ett vattenpass?
SVAR: Rakvatten. Nu när jag brutit isen med min exellenta humor fortsätter jag med att tala om vad dagen gett.

Dagen startades med skolan, fortsattes med en tur i city och tillslut placerades jag och även blogginnehavaren i varsin frisörstol för att ansas lite granna. Och visst blev vi granna, ser du mig i mitt guenya fluff får du gärna uttrycka dina känslor inför lockarna. 
Sedan begav vi oss till varderas hem för att avnjuta varsin kvällsmåltid  mmmm ^^, jag telefonerade sedan till klara som precis skulle käka lite käk, vilket typ tog en timme, sedan mottager jag ett sms som lyder: jag kommer om fem min :) vilket betyder att jag väntar i ytterligare 30 min.
Tillslut begav vi oss till nina och tittade på idol 2007 vilket är ett överskattat skitprogram där den stora omusikaliska delen av vår svenska befolkning röstar sämre än den "efterblivne-Fredrik" i Bonde söker fru. Mitt enda hopp inför nästa säsong är att Klara ställer upp och sedan medvetet klantar till sig någon gång sisådär i femte veckofinalen vilket leder till att hon får lämna programmet och iochmed att idol sponsras av hemglass fylls hela hennes frys med glass som jag självklart får ta del av, kanske lite mycket att önska sig men lite värt skulle det ju kännas. Påtal om önskningar så fyller jag ju 17 nästa lördag wiiiiie.  men det tär på krafterna, nu är jag utmattad.

GLID I FRID,
puss och sånt
// Viktoria


tihihi

jag får ursäkta för stavfel i förra inlägget haha det står lider i första meningen men jag menar ju såklart lyder haha Vicks är besserwisser? haha nerå skoja! :D

Idag har jag iaf varit i skolan och fårr tillbaks vårt fysikprov som gick SÄMST! usch, jag tror jag ska dö. Efter skolan gick jag och Vicks på stan ett tag och kollade på saker vi ville ha, haha. Det var en kort summering på min dag, imorgon ska jag på stan med Karu först och sen ska jag klippa mig kl 17.00 och sen antagligen kolla på IDOL med Vicks och Kicks!
 
image139
Kicks, Nicks & Vicks!


Det var allt för mig,
Over and Out
// Ninis

Studiedag nummer 1

Idag har vi ju då som rubriken lider haft studiedag och har det även imorgon! GRYMT SKÖNT! :D

Jag vaknade kl 10.30 efter 12 h av sömn som verkligen behövdes eftersom jag var så jääävla trött. Aja jag duschade, satt vid datorn ett tag och sedan vid halv ett pallrade jag mig ner till stan för att träffa Ida. Vi åt dagens wok på Åhléns och vi fick en väldigt trevlig bordbrevidgäst haha... NOT! Vi åt upp vår mat och sedan började vår jakt på Idas balklänning, vi kollade runt ett tag och kollade även i normala affärer för att jag inte skulle tappa mitt tålamod haha. Efter ett tag hamnade vi iaf på Party World där dom hade många olika modeller som Ida gillade så jag har varit fotograf, tog kort på alla klänningar. Så nu är det bara för Ida att åka hem och ha lite beslutsångest, haha :D. 

Efter det så kollade vi lite på mobiler och sen drog vi till H&M för att man går inte på stan utan att ha varit inne på H&M hahaha. Sen drog vi till ishallen för att Ida skulle vara tränare kl 16.00 och jag skulle hjälpa Linnet med matten och det gick ju faktiskt bra eftersom hon klarade en stjärnuppgift, haha vilken bra lärare jag är! ;) sen vid 17.30 hade vi träning och efter det showträning som börjar bli lite segt eftersom jag kan alla program nu haha (A), men jag fick ju träffa Karu <3 och det är det som räknas haha.

Imorgon ska jag vara jeansguide åt min käre vän Linnéa. Mitt framtida jobb: Stylist? :P känns iaf som jag jobbar som en sådan åt mina vänner ibland iaf med Ida vääääldigt ofta! ;D

image160


Nu kanske jag ska sova,
Puss & kram ses på stan!
// Ninaaaaaaaa

Jag är trööött

Jag är trött det har varit en jobbig dag idag! haha eller egentligen inte, känner mig bara allmänt trött. Träningen gick inge vidare heller :(. Fast imorgon och på onsdag är det studiedag så det ska bli najs, ska hjälpa ida att hitta en balklänning och sen på onsdag ska jag leta jeans till Linnéa! :) Så det ska nog bli kul. Sen ska jag nog plugga lite också (det är ngt man gör om man går natur).

Just nu orkar jag ingenting, jag vill liksom bara lägga mig under täcket ett tag speciellt tills det blir jul! JAG LÄNGTAR, det är så himla mysigt då! Men sen finns det ju folk som lyser upp min vardag, tack <3



Nu ska jag kolla på TV!
Over and Out
// Nina som är trött och avundas djuren som går i ide!!!

Apologize



gillar den mer nu än vad jag gjorde förut, den är så skön att lyssna på och budskapet är bra! ;) haha :D

Heeelg!!

Förlåt för dålig bloggning den här veckan men jag har haft mycket att göra och sen har jag inte orkat heller!!

Men i Fredags var det iaf dags för Häfvet och det började med att först var jag vicks, kicks, michie och jens hemma hos mig och sen drog vi till kretteln (där större delen av Nv2D var tillsammans med nästan alla tjejer i Nv2E) för att förfesta lite mer och det var naaajsigt, och mysigt. Drygade oss lite och tog lite i Barries hår och sedan var der dags att bege oss till häfvet där det fanns massor med folk men det gjorde inget för det var kul ändå :D
Tack för en bra kväll tjejer <3

Igår var det proffessorinstallation i Norrköping så då fick jag följa med och kolla på m.m. Det var ju kul att ha på sig långklänning men inte självagrejen elelr vad man ska säga, fast jag är ju stolt över mina föräldrar iaf haha. Kom hem vid ett och sen satt jag vid datorn till 3 vilket inte var så bra eftersom jag nästan kom försent till skrillan idag.

image176


Det var min helg, nu blir det plugg!!
Over and Out
// Nina

Helgen - Knarkarbanen 18 år!

jaaa min helg har då bestått av mesta dels Ida som fyllde 18 igår! STORT GRATTIS TILL IDA! :D

haha men iaf så i lördags åkte jag, Ida, Sofie, Ullis, Klara och Camilla till Plaza för att äta en födelsedagsmiddag där för att fira 18 åringen. Men iaf så satt vi där till kl blev typ 11 och då gick vi till steve's för att vänta på att kl skulle bli tolv så dom kunde dra ut på krogen! Och eftersom jag och klara var dom enda som inte var 18 så åkte vi hem och var patetiska haha!! :D

Söndagen började med att jag gick upp kl 9 för att åka till ishallen och skridskoskolan som var ovanligt kul eftersom mina barn är så söta (och ett är en miniatyrkopia på stasik xD). Sen så åkte jag hem och pluggade lite historia och vid 13.30 kanske åkte jag iväg till Camilla för att sedan åka till Ida och det snöade.. WIHOOO VAD KUL... NOT! :P aja vi kom iaf fram och där var Ullis och Sofie också. :P Vi spelade pingis och dansade.. eller haha jag dansade och Sofie filmade.. haha roliga filmer blev det iaf ;D. Sen åt vi tårta m.m. spelade piano och sen kom stasik och ägde mig och sofie på piano hahaha. det var kul! 

image170

Nu orkar jag inte skriva mer ska plugga historia.. kul värre,
Over and Out,
// Niniiiii

FYSIK B?

Jaaaaa vad ska man säga?
Igår började vi med Fysik B som just nu faktiskt inte känns som om man har kommit till en annan värld, fast snart har väl jag med turen att komma till den andra världen!!

Matteprov idag, det gick bra, det var lätt.. Efter matteprovet gick jag in till stan med Camilla och tog en fiiika på Café Gränden mitt i byggnads platsen, haha. Sen träfffade jag mamma vid 14.30 och gick på stan och köpte skor. Sen åkte vi hem glodde på TV och nu sitter jag här typ, inte den roligaste fredagen men nästa vecka blir det nog lite mer skojjigt för då blir det Häfvet! :D

Nu är det säng dags! :)

image175
gammal bild från förra året (OBS! inte tagen under nyktra förhållanden)

Jag ska nog bli konstnär..?

haha jag sitter och har tråkigt och därmed målar jag selim och mig själv på msn.. men jag tror inte selim tycker att jag ska bli konstnär..

men frågan är vad du tycker? :D

image174


Nu blir det franska läxa och matteplugg!!
Over and Out,
// Nina the artist...?

Dagens roligaste och trögaste?

Dagens är iaf att jag slog mitt rekord på Jetman idag så nu är mitt nya 982 wiiiee :)

haha men nu ska jag berätta hur det gick till..

Jag, Selim och Camilla plus nåra fler sitter i datasalen på en svenskalektion och det är ju klart att ingen jobbar när man får fri tid typ iaf haha.
Men jag sitter iaf och spelar Jetman och plötsligt skriver jag ut TURE YES JAG SLOG MITT REKORD!! HALLÅ TURE!
Camilla säger lite tyst men Nina tyst scccchhh
haha och trög som jag är så står min svenskalärare och frågar vad jag slog rekord i haha, då sa Selim en räddande kommentar "i snabbsökning" haha fast jag tror inte att hon hörde, men tur är iaf att hon är lika trög som jag hahaha :D
bra va? jag tror att det var roligare om man var där dock eftersom jag inte är så bra på att berätta och att förklara.. fråga tex Vicks..

Det var allt för mig,
Over and Out
// Niniiiis


Outfit till nyår kanske?

image173

Guld och svart är en snygg kombination! eller? :D

Klänning från Topshop, skor och ring från Asos.com och strumpbyxor från H&M!

Trög hamster?


TJALALALLAALALAAAAAA

BOORING

Jaaa jag har ju då ganska tråkigt, ingen träning för mig idag eftersom jag e förkyld. Det som suger mest just nu är att det blir mörk så jävla tidigt och då är det ju lätt att bli deprimerad.. haha fast jag brukar inte bli det som tur är. Men medan jag är igång kan jag ladda upp bilder från Paris! :)


Serienörd?

Om du tittar på / har följt över 50 serier är du en serienörd.

( ) Gilmore Girls
(x) Grey's Anatomy
(x) Prison Break
(x) Desperate Housewives
(x) OC
( ) One Tree Hill
( ) Off centre
(x) Vänner
( ) Förhäxad
( ) 24
(x) Simpsons
(x) Scrubs
(x) CSI
(x) CSI Miami
(x) CSI New York
(x) Jordan Rättsläkaren
(x) Joey
( ) Bones
( ) Dawson's Creek
( ) Heroes
( ) Hercules
( ) House
( ) Brothers and Sisters
( ) Sex and the City
( ) Navy CIS
( ) Lost
( ) My name is Earl
(x) Ugly Betty
( ) Smallville
( ) Southpark
( ) Stargate Atlantis
( ) The 4400
(x) Two and a half men
( ) Spin City
(x) Cold Case
( ) Criminal Minds
( ) Baywatch
( ) Lilla huset på prärien
( ) Dallas
( ) Shark
(x) Tredje klotet från solen
( ) Law and order
( ) Våra bästa år
( ) Våra värsta år
(x) Sabrina - tonårshäxan
(x) Ett geni i familjen
( ) Alla älskar Raymond
( ) Ghost Whisperer
(x) 8 simple rules
(x) Svensson Svensson
(x) Lizzie McGuire
(x) Sunset Beach
( ) Magnum
( ) VIP
(x) Stacked
( ) Myggan
( ) Vita huset
( ) Advokaterna
(x) Ally McBeal
(x) Las Vegas
( ) Xena
( ) Entourage
(x) Cityakuten
(x) Will & Grace
(x) Sjunde Himlen
(x) Dharma & Greg
(x) Fresh Prince in Bel Air
(x) Skilda Världar
(x) Nanny
( ) Nikki
( ) Tre Kronor
( ) L-word
( ) Vita lögner
( ) Andra Avenyn
( ) Rederiet
( ) Hem till gården
(x) How I met your mother
(x) That 70's show
( ) Alias
( ) Seinfeld
( ) Glamour
(x) Huset Fullt
( ) Hjälp
( ) Mitt liv som död
( ) The Shield
(x) Close to home
( ) That's so Raven
( ) Buffy the vampire slayer
( ) Eve
(x) Clueless
( ) Tredje Skiftet
( ) Friday Night Lights
( ) Kära Susan

Totalt: 37 stycken.
 
Trodde att jag skulle va en serienörd, men tydligen inte haha!


Senaste Dagarna

De senaste dagarna har jag mest varit med folk i min gamla klass eftersom Dogge kom till Sverige. Det har varit väldigt kul men också läskigt pga alla filmer haha men vi såg ju också music and lyrics så det var inte så svårt att få bort tankarna från det läskiga.

Imorgon börjar skolan igen och det är lite tråkigt eftersom jag är förkyld och jag vill ha mer lov! Men ganska kul att träffa alla igen.

Idag har jag varit i ishallen och mått lite dåligt pga min förkylning usch fast jag fick gå 30 minuter tidigare eftersom jag skulle hem och se på Grey's, gud vad jag älskar det, det är så jääävla bra! :D

Kanske skriver mer sen, förresten om du vill se bilder från Paris kan du kolla in min bilddagbok!

image155
haha lite rolig bild, men man måste bjuda på sig själv! ;)

Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag hemma och det är alltid lika skönt att komma hem oavsett hur kul/tråkigt man har haft. Det var iaf vääldigt kul att kollla på allt i Paris och shoppat har jag ju med gjort! Ida med, fast jag har typ köpt för 3 ggr mer än henne (A).

Kanske skriver mer sen, men nu ska jag träffa Manda och Nea på stan och sen träffa DOgge också! :)

image154


Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina

RSS 2.0