Suprise, ett nytt inlägg!

Hej!

Jag har fått klagomål om dålig uppdatering.. haha hur kan det komma sig? Mitt senaste inlägg var ju bara för lite mer än tre veckor sedan. Aja, nu kommer det ett inlägg så ni kan vara tysta.

De senaste veckorna har jag fotat lite. Här kommer smakprov:








Japp det var det.

Jag har också kört mycket bil. Jag har pluggat. Jag har gått i skolan. Jag har umgåtts med fina vänner. Jag har haft balträningar (det börjar sitta och närma sig nu! 30e maj i Stångebrohallen, KOM OCH KOLLA!). Jag har fått VG på mitt slutprov i fysik b, som jag egentligen inte kan något om. Jag har varit på massor med studiebesök på sjukhuset. Jag känner att jag här hemma där även fast vi inte gjort studiebesök hos själva läkaryrket. Jag har sett Änglar och Demoner, den var bra men kanske lite hastig handling och mycket död. Jag har varit på diverese studentskivor och haft kul. Jag har varit sjuk och ätit antibiotka och därav varit fylletaxi från studentskiva. Jag har insett att snart är allt verkligen slut och att jag inte är redo att önska mig saker ifrån duka i studentpresent. Jag har peppat inför studenten men också varit ledsen. Jag har insett att dessa tre till fyra sista veckorna är verkligen bittersweet moments of my life. Jag har somnat framför filmer på filmkvällar. Osv osv.

Det var mina veckor i princip! Kul har det varit. Nu peppar jag inför min egna skiva på fredag. Någon som peppar med mig? :)

RSS 2.0