CB

HELT UNDERBART!!! JAG ÄLSKAR HONOM! BEST DAY OF MY LIFE, almost!

PUSS PUSS PUSS, han sjöng with you, och jag dog! <3

Nina 18 år

Lite inspiration för den som ska köpa födelsedagspresent till MOI:

Otroligt söt partyväska från MiuMiu! ca 2800 kr, bara att köpa på dirren
Cool skidhjälm från Rossignol
I.d. Bareminerals i färgerna fair och fairly light (blekaste färgerna, kul grej)
Kamerastativ
Klänning från AA sjukt snygg
Och en resa till NY, vore inte det helt fantastiskt!

Nu ska jag sova eftersom jag har läst massa artiklar om att dålig sömn leder till stress som kan leda till fetma och jag vill ju inte bli fet!

PUSS och godnatt på er, imorgon väntas PA-skrivande och skola.

Ide

Jag vill inte. Jag orkar inte. Det känns bara så fel och jobbigt. Konstigt. Usch. Ide hörrni. Det vore något.




Benton Paul - Paris

Hej hej, jag gillar den här låten!



PUSS på den, inte puss på PA :(

bilder

Hej!

Jag vet att jag har bloggat dåligt på senaste men jag har faktiskt mycket att göra i skolan just nu, men det lugnar nog ner sig när jag har lämnat in mitt PA, eller så gör det inte det. Men skitsamma, hela den här veckan blir det dålig bloggning iaf. Men jag tänkte iallafall visa lite bilder som jag tog häromveckan typ.


PUSS från moi (förresten mitt favoritord är men, bara så nu vet)






jag vet att jag inte är en proffsfotograf men jag tycker det är kul att fota för det! :D

MATTE

NO MORE MATTE PÅ GYMNASIET!

Det känns underbart skönt att inte ha matte mer på gymnasiet även fast jag gillar matte. Det är ganska skönt att sitta och räkna och självklart klara alla upgifter. Då blir man glad, haha. Typisk nörd är jag. Men provet tror jag gick bra, eller jag hoppas mer. Hoppas på MVG som sagt, men det kommer jag säkert inte få. Men men, nu är det bara PA att lämna in nästa vecka och sen är det lugnt ett tag vilket är OERHÖRT SKÖNT! Som ett lov i början av terminen lite, men det kommer säkert att fyllas på snart, vilket är tråkigt. Som detta blogg inlägg.

Förresten så har vi börjat med biologi B vilket är kul (hej hej jag är nörd igen) eftersom vi får disikera, höhö.

PUSS från nörden



Vad tror du att det är?


Gissa vettja! höhö

49 vita dagar..

Hej alla kära bloggläsare!

Om ni inte visste så fyller jag år om 49 dagar (fast jag tror inte ni missat det, jag tjatar om det hela tiden, men ändå). Hela 18 år ska jag bli, som har en mycket större innebörd än vad jag egentligen kan förstå. Men skitsamma. Under dessa 49 dagar hade jag tänkt prova något nytt, eller ja nytt och nytt. Men jag tänkte iallafall försöka att inte dricka någon alkohol eller shoppa något.

Detta gör jag för att jag verkligen borde fokusera på skolan nu. Så att jag verkligen blir nöjd med mina betyg och prestationer. Man pluggar ju inte direkt så bra när man har varit ute och festat en hel natt! Eller hur?
Dessutom är ju alkohol inte då jättebra för kroppen! Så det är därför jag gör det också, för att liksom behålla mina hjärnceller som jag ska ha hela livet ut. Hjärnceller genomgår ju inte mitos. Eller jag har hört att någon har kommit fram till att de kanske delar sig nu. Men i vilket fall som helst är det inte bra för kroppen, punkt. Alkohol kostar ju också massor med pengar, och då kommer vi in på varför jag inte ska shoppa heller. SPARA PENGAR! Som fattig student har man ju inte så mycket pengar om man säger så. Sen så hade jag och vickan kasnke tänkt att åka till Australien eller något liknande. Och så hade jag och några kompisar tänkt klämma in en resa till USA också. Så jag har mina anledningar.

En annan anledning är ju att det blir ju så himla mycket mer speciellt om man väntar! Just därför jag verkligen längtar till min födelsedag, jag fyller ju typ sist av alla mina vänner. Aja, vi får se om jag klarar det! Men 49 dagar är inte så mycket.

Och om man ska citera blondinbella: "man måste sätta mål!"

PUSS

(förresten känner ni inte att jag tar min blogg mer på allvar nu? ist för massa ytliga inlägg om typ shopping (det finns ju faktiskt 10000000000000 sådana bloggar))

Körkort nästa..

eller.. nja jag vene typ kanske? :P haha

Nejdå, men idag hade jag iallafall körlektion igen för typ tredje gången och det flyter på! Börjar vänja mig vid bilen också vilket känns skönt (dvs inga onödiga motorstopp! YEAH). Men så är det ju såhär faktiskt att man måste plugga lite teori också för att man ska ta körkort. Det är ganska jobbigt att hinna med det mitt i allt skolarbete, men vaf*n, man måste lära sig att prioritera. Jag borde egentligen sitta och plugga nu, men jag prioriterar att sitta och skriva ett meningslöst blogginlägg för att de som faktiskt läser min blogg varje dag ska ha något att läsa. Annars kan det ju bli lite tråkigt att läsa en blogg som aldrig uppdateras eller?

Men men, jag måste lära mig att prioritera bättre! Fast efter dessa två veckor (MaE slutprov och PA-inlämnat) ska jag ta tag i min teori och allt annat skolarbete för den delen. Sen blir nog vårterminen ganska slapp för efter sportlovet är jag LEDIG VARJE FREDAG! Det ni, det är inte alla som är det! (okej typ halva min klass, men ändå)

På tal om teori så sa min körskolelärare att jag borde plugga mer teori (the point of this inlägg) eftersom hon vill boka uppkörning och teori så fort halkan är avklarad för att det är nemas problemas med min körning! YEAH.



Nu ska jag prioritera plugg, typ matte eller så borde jag kanske läsa i min franskabok!

XOXOXOXOXOOXOXOXOX

Fint minne från nollningen


Fina som snus! Puss på oss

Vinter och mörker












Idag fortsätter jag att plugga (och fuska med att kolla på OTH), men jag tänkte bara visa lite bilder jag har tagit de senaste dagarna!

PUSS

On the cover of Vogue




Titta, jag är modell! Undviker jag att plugga? JAAAAAAAAAAAAAA

Pluggdag

Idag måste jag plugga. Vet ni varför? Jo för att det suger att gå i trean, iallafall för stunden. Det är massor som behövs göra inför skolstarten, eller inte massor men de första tre veckorna blir f*n inte roliga alltså. Första veckan är inte så farlig men den kommer att användas för plugg inför de följande två veckorna. Den 13e januari, slutprov i matte E, den 23e januari, inlämning av projekt arbete och mellan allt plugg ska körlektioner, voluntär arbete på LKF-trofén, andra läxor (t.ex. läsa en franskabok), balträningar som börjar, showträningar och träning av småbarn hinnas med. Jag borde nog börjat plugga lite tidigare på lovet. Fast när ska man då få andas ut och slappna av och bara hänga? Ja, inte lätt att hitta tid till sånt när man har massor att göra. Dock blir det ju en fin avslutning på allt plugg! CHRIS BROWN den 23e januari.

Efter sportlovet är jag också ledig varje fredag så det är väl bara att blicka framåt (18 årsdag m.m.). Nu när jag tänker efter så är det kanske inte så pjåkigt att gå i trean ändå. Fast just nu känns det som skit.

Förresten så ska jag vara med på Victoria Secret Fashion Show någon gång och sen så vill jag också säga att OTH är svinbra. (Jag hade som straff för att jag inte hade pluggat ordentligt på mitt PA att inte titta på OTH tills det var klart, men det gick visst inte så bra. Jag kollade på två avsnitt igår haha. Men på kvällen/natten jobbar man ju inte ändå, så då kanske det är okej? Eller?)

Jah, nu ska jag åter till mitt PA som jag skriver på franska!



PUSS

Sometimes it's hard to believe I'm not a supermodel






Eller vad säger ni? Visst är jag snygg i mammas gamla glasögon?

19 dagar

Nu är det bara19 dagar kvar, jag är taggad. Ohja! Kristoffer Brun <3


Shoppat!

Idag har jag shoppat till mig själv! :)



RSS 2.0