PCD - Halo



SÅ JÄÄÄÄÄÄKLA BRA LÅT!!!! <3

Love itches where you can't scratch


Snön har kommit!




Nu har det kommit snö till LInköping också! Hoppas du stannar tills jul, det är ju faktiskt väldigt mysigt.

Snygga skor


Jag hittade ett par snygga skor på NK som jag vill ha! Spring dit och köp till mig tack. Stl 38, 1300 kr från DonDonna. Tack på förhand!

Mörka naglar




Jag gillar mörka naglar på hösten och vintern. Egentligen så trivs jag inte riktigt i nagellack, men jag tycker det är snyggt. Färgen heter midnight red tror jag, och det blir som snyggast med två lager.

Rika T-shirt


Snygg snygg T-shirt!! Flytta in hos mig i jul kanske? Bara att betala ca 1000 kr!

Chris Brown

Jaaa, min pojkvän kommer till Sverige den 23e januari och självklart SKA jag dit!


Jag älskar honom <3

Balklänningar

  
  
Fiiina balklänningar och alla blåa! Vem kunde trott att jag ville ha en blå balklänning? Bara att välja en, vilken är finast? :)

Jag vet att jag är lite inställd på balen här på bloggen men det är typ det enda jag tänker på!

PUSS


Dumma dumma dator

Hej på er!

Min dumma dumma dator har gått sönder så den är inne på lagning så det är därför jag inte har bloggat på ett tag. Synd om er och mig för den delen, eftersom det är kul att blogga. Men jag sitter iallafall med mammas dator nu och på den så har jag typ inga bilder eller nånting så då blir det ju inget roligt att blogga, eller för er att läsa. Jag gillar iallafall att läsa bloggar med mycket bilder!!

Men på senaste tiden har jag iallafall gjort lite saker t.ex har jag haft öppethus i skolan för att värva 9:or till min finfina skola, sen har jag träffat tjejmaffian igen (sååå efterlängtat), ätit på olympia med ida + familj, stasik och sofie, gått på stan några gånger och haft idol/myskvällar med Vickan, Klara, Lovisa och Ann (mest förvånande va? ;D höhö... not)

Så nu kommer det lite bilder (som jag snott från Facebook, iaf de flesta):






























Det var min senaste tid!

Nu måste jag fortsätta skriva mitt PA på franska som dödar mig!
PUSS

Diorshow Iconic






Jag har en grym mascara. Älskar den verkligen. Separerar fransarna, gör dem lång, kladdar inte under ögon under dagen och är lätt att tvätta av! Grym helt enkelt.

Diorshow Iconic för den som inte snappat  upp det! :)

Nu måste jag plugga vidare!
PUSS

Två av sju!

Hej på er!

Tänkte skriva den andra grejen om mig. So here I go!

2. En annan grej om mig som ni kanske inte vet, eller de som känner mig vet verkligen det här, men det kanske är någon okänd som läser min blogg så jag tänkte berätta det här ändå.
När jag går på stan har jag en tendens att kolla på samma saker. De tre sakerna är strumpbyxor, svarta ballerina skor och randigt. Det sistnämnda är en liten obsession, jag kan inte hjälpa det. Det första jag brukar säga är fint i en affär är nästan alltid randigt. Detta kanske beror på att min mor alltid klädde mig i randigt när jag var liten eller så är det genetiskt! Jag menar, mina lakan är till och med randiga!
När jag och min mamma var i London så retade hon mig för detta, så jag bestämde mig för att försöka att inte kolla på randiga saker i affärerna. Men det var helt sjukt, det gick verkligen inte, allting som jag tyckte var snyggt var randigt. Jag tror dock att det berodde på att utbudet inte var så stort på andra snygga kläder, men ändå! Så min mission fullföljdes inte och jag kom hem med en randig kofta.




Carin Wester är bra på randigt och de här sakerna skulle jag inte säga nej till!

Nu ska jag plugga matte,
PUSS

Amanda Bynes

Amanda Bynes testar sina nya raggningsknep!
Söt och trendig Amanda Bynes! Jag tycker faktiskt inte att leopardtrenden är uttjatad. Bara så ni vet.

XOXO

Snygg klänning

 
Hej snygga klänning flytta in hos mig så jag kan ha på mig dig, på t.ex nyår? :)

399 kr på Stylebystars.com!


Utmanad är jag

Regler :
Länka till den som utmanat dig och sätt in dessa regler i din blogg.
Berätta sju saker som är både alldagliga och knäppa.
Utmana sju personer i slutet av detta inlägg genom att nämna namn och länka till dem.
Låt dem få veta att dom är utmanade genom att lämna en kommentar.

Jag blev utmanad av Helene (http://dubbelapan.blogg.se).

Ja, jag har då blivit utmanad av min moster att skriva 7 saker om mig som är båda alldagliga och knäppa som ni kanske läste. Men jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Klart att jag har gjort massor med knäppa saker men jag vet inte riktigt vilka jag ska välja, svårt val liksom. Jag har extremt svårt att beskriva mig själv, inte för att jag ska beskriva mig själv nu, men det är nästan samma sak. Sju saker är ganska svårt att komma på iallafall om det ska vara någorlunda intressant. 

Aja jag kan ju iallafall försöka!

1. Jag kollar på otroligt många serier, och då menar jag många. Jag älskar serier i alla dess former och färger. Dessutom kan jag titta på alla avsnitt om och om igen utan att tröttna! Jag tror jag har sett alla OC-avsnitt minst 5 gånger, tycker ni att jag har ett liv? Nae jag tänkte väl det.
Vet inte riktigt när jag började kolla på serier, men det började iallafall med Skilda Världar (som mamma förbjöd mig och Jakob att se på när vi var små men vi kollade i smyg på låg volym och stängd dörr, haha) senare blev det Sunset Beach som gick på Tv4 jämt förut, det var ganska lätt att följa med tanke på att det inte hände något på kanske 5 avsnitt. Just nu tittar jag iallafall på The OC (jag har alla säsonger på DVD), Grey's Anatomy (jag har alla säsonger som kommit ut på DVD), Vänner (köpte nyss alla säsonger), Sex and the City, Gossip Girl <3, 90210 <3, Desperate Housewives, Prison Break och Ugly Betty (jag kollar på det då och då, men inte jämt). Sen finns det ju förstås andra serier som jag kollar på lite då och då så som Scrubs, How I Met Your Mother, The New Adventures of Old Christine osv, osv!

HEJ JAG HAR INGET LIV! Nu när jag ser det här undrar jag hur jag kan ha tid att plugga, och göra annat! Men är man kvinna har man ju bra simultanförmåga.

Fortsätter nog med alla andra saker i andra inlägg! Kanske ska ta tag i det där med plugga nu, eller nått. 



PUSS my lovely readers

Snygga Tees

60

Alfie Uno

Evil Eyes
Jag vill ha en sån här t-shirt, fina som snus!

Ikväll blir det bakning hemma hos Ann, men först dusch.

Ha en trevlig fredag ;) PUSS

Ken Lee


Hahahaha, roligaste videon på youtube! :P

Rubrik

Tråååkigt, har jag.

Min datorladdare är sönder och mitt batteri till datorn är urladdat så den fungerar inte. Tråkigt är det eftersom nu sitter jag vid mammas dator och då får jag inte göra något typ, eller iallafall inte ladda ner msn. Och msn är ju mitt liv!!! (inte riktigt kanske)

Jag sitter iallafall och kollar runt lite på internet och så hittade jag dessa klänningar hos stylebystars.se:

 

 
Den första med blåa ränder tycker jag är snyggast, något till nyår kanske? Höhö, det är ju ett tag kvar men ändå!

PUSS


Breathing Your Love


Darin feat Kat DeLuna - Breathing Your Love

Hihi, jag måste bara säga att Darins nya låt är bra (A)

Så himla söta!








(från Gossip Girl inspelning, HOPPAS DOM BLIR TILLSAMMANS IGEN!!!)
Jag vill med ha en Penn Badgley under ett paraply! Så himla söta.

Balklänningar!

Igår var vi och kollade på balklänningar, och här är resultatet. Synd att jag inte hade med mig min vanliga kamera, så det blev mobilbilder, men bättre än inget eller hur?


Bry er inte om mitt fula smile!










Den här provade jag inte men jag tyckte den var fin! =)

Ja det var det, vilken var finast? :) Den första kan man beställa i andra färger, för vit vill man ju inte ha! =)

Good Morning!

God morgon! En (vacker?) ny dag med en ny president. Woho, Obama vann, jävlar asså historiskt! Nu väntar jag bara på den första kvinnliga presidenten, kanske nästa år om Obama inte är bra.

Jag måste bara säga att jag blir deprimerad av detta väder! Usch, det är svinkallt och mörkt. November är inte en bra månad, längtar till december för då är det ju iallafall snart jul. November är ju faktiskt en ganska tråkig månad om man tänker på det, förutom för folk som fyller år dock! Men ändå, det kan ju vara det enda som gör november till en bra månad. Annars är det bara pissigt, kallt och fuktigt. Jag vet att jag är pessimist nu men asså, jag gillar inte vinter, jag vill ha VÅÅÅÅÅÅR!!! Någon som håller med mig? Jag vill vara full av sprudlande vårkänslor som gör att man blir kär bara av att kolla på någon man gillar.

Det är dock skönt att det är onsdag eftersom jag börjar kl. 11.25, så nu sitter jag och kollar på Friends vilket är skönt. Det är skönt att komma upp lite tidigare och ha en liten morgonstund. Fast sova är ju med skönt! ;)

PUSS


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, eller ja, jag kom hem i lördags så egentligen kanske jag bloggar lite sent (eller vad säger du Lovisa? :P haha) men nu kommer det iallafall ett inlägg, eller ja, jag tänkte visa vad jag hade på mig idag. Haha. Skriver nog ett till inlägg sen!


hej hej här står jag och posar i min spegel!

Skinnjacka från Spanien
Halsduk från Paris
Tröja som är som en klänning från Esprit (London köp!)
Väska från DonDonna

Nu ska jag plugga reilgion eftersom det är mitt största intresse här i världen, visar kanske var jag köpte i London senare om ni är snälla!

PUSS
(Nu fick du ditt efterlängtade inlägg Lois!)


RSS 2.0