Stan och fredag


Idag har jag varit i skolan och sen gick jag på stan med Vicks ett tag. Vi kollade på den här snygga väskan från Lindex för 300 pix skitsnygg var den och jag hittade även ett par snygga MC boots också! Efter ett tag kom Michelle också och hon köpte sina stövlar :)
Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till PC City och köpte en dator till mig så nu är jag överlycklig :D
Imorgon ska jag jobba på ikano med konståkningen wiihooo kul värre.. NOT!

Det var allt för mig!
Over and out

BORING!! :P

just nu sitter jag här och skriver lite fysik.. eller nej det gör jag ju inte! FY NINA!

när jag ändå håller på kan jag ju berätta lite om min dag. Skolan som vanligt idag då, inget speciellt hände kan man ju inte säga jag  hade fysik, matte, lunch, svenska, klassrepresentantmöte, engelska och sen åkte jag till krinolin för att beställa min långklänning! :) ska bli så kul när jag får den sen :D

Dagens samtalsämne har iaf varit Carl som var asfull i fredags! ;)

tihi vad busigt nu ska jag nog fortsätta skriva så att jag blir klar
Hade så bra,
Pussis
// Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sätt klänningen i focus :)

image133

Klänning, Topshop
Mössa, H&M
Väska, Lindex
Pumps, Jimmy Choo
Bikerjacka, Topshop
Strumpbyxor, H&M

Helgen

Helgen har för det mesta bestått av the fantastic 4 och plugg..

I fredags träffade jag manda och nea på stan och efter ett tag träffade vi felix som fyllde år!! GRATTIS! :) vi skulle fika så vi gick till steve's och efter ett tag kom även Claudia från sitt IV så då fikade vi på steve's ett tag. Haha jag och nea spetsade våran smoothie! fast det blev ju inte så starkt hahaha.. när vi hade suttit där ett tag så åkte jag hem för att fixa mig och dushca för att jag skulle på klassfest hos Ansterus i min klass och det var trevligt haha vi lärde Shang-Yun (utbytesstudenten i min klass) massor med svenska traditioner som tex små grodorna och dansa runt granen (matbordet haha som det blev hos Ansterus) sen fick jag vickan och jens skjuts hem av min käre bror! :)

På lördagen så skickar Inés sms om att hon är i Lkpg så då ringer jag runt lite och tillslut hamnar Linnéa hos mig vid kl 16.30 och vi går in till stan och kommer fram cirka 17.00 haha en halvtimme försent (A). Iaf så var anton och albin med också så vi satt på steve's ett tag och sen gick vi och köpte glass och frös ihjäl. Efter ett tag skulle Inés åka till Julia och amanda och claudia skulle gå till reset så då gick vi dit med dom. Och sen åkte dom hem och då gick jag, nea, anton och albin till silverkulorna och lekte där ett tag och sen gick vi in till stan och då skulle albin och anton till emil så jag och nea tog bussen hem. Väl på bussen så blev vi uppraggade och frågade om vi ville på fest men det ville vi ju inte hahaha :D. Sen sov nea pea hos mig.

Söndag så var det dags för skrillan.. KUL VÄRRE! (not) men det var ju kalas i omklädningsrummet så jag proppade mig full med godis även fast jag inte ville haha ;D. Jag åkte iaf hem och pluggade ett tag och sen åkte jag och pappa till tornby för att kolla på skor till honom och dator till mig eftersom min dator är helt cp och jag hatar den mest av allt i hela världen fast egentligen älskar jag ju den hahaha. Nu efter några timmar så sitter jag här och nördar och lyssnar på musik!



Det var min intressanta helg (verkligen hoppi hoppi)
Hade så bra,
Pussis
// Nina

Tandläkaren

Idag har jag varit i skolan och haft labb hela dagen för att vi hade vattenprojekt igår så idag skulle vi sammanställa allt!! WIHOOO säger jag bara, dessutom får jag damp på vissa i gruppen haha aja.
Men iaf innan jag kom till skolan gick jag till tandläkaren för att laga ett hål! så jag fick bedövning och var bedövad i munnen hela dagen och det kändes helt cp haha, kändes som om hela munnen var sne och min läpp var typ spänd hela tiden haha. Det var iaf en rolig upplevelse.

Efter skolan gick jag och Vicks på stan ett tag för att kolla på lite skor m.m. men jag ska ju vänta med att shoppa tills på torsdag nästa vecka för då ska jag ju till sthlm med vicks, mich och jenny! :) ska bli askul, så imorgon ska vi köpa bussbiljetterna.

Och nu ska jag sova,
Hade så bra, drömsött
Pussis
// Nina


H&M

Om du har missat H&Ms härliga höst bilder så kommer mina favoriter här. Tänk att H&M har trendiga plagg till ett lågt pris haha så underbart! :D

   


är det såhär det är att vara tonåring?


tycker du den e rolig? :)

HELG!

Den här helgen har varit allt annat än slapp haha.

Lördag:
Vaknar vid 10 kanske läser i Candide i 20 min kanske, sen sätter jag på datorn och nördar på facebook vilket btw har blivit mitt nya "calling" haha. 20 minuter innan showträningen börjar kl 12 så börjar jag äta frukost och klä på mig m.m. haha men jag kom i tid! :D Efter showträningen som slutade kl 16 var jag astrött och allmänt sur på alla. Men sen blev jag glad igen och åkte till tennishallen för att spela tennis med Ida, Sofie, Camilla, Crannie och Stasik. Aja vi var iaf i tennishallen i 3 h haha och sen blev vi hungriga och trötta så vi gick till McD och kom dit en kvart innan dom stängde, undra om personalen blev måttligt glada :P sen satt vi på McD ett tag och jag och Ida skratta åt allt som inte var kul och det som var kul fatta vi inte.. jag har ju förstört henne :D hahah.

Söndag:
Vaknar kl 10 efter att ha sovit i 8 h kanske så jag var ju inte så pigg, men jag läste iaf lite i min bok och nörda facebook än en gång haha och sen tog jag mig upp för att jag och mami skulle åka till Stadium för att köpa regnställ till vår underbara lilla exkursion på tisdag.. och det bästa är att det ska bli SEX GRADER OCH REGN!!!! fuck. jag får ju använda mitt regnställ iaf! :P haha. Efter det så åkte jag till ishallen för att städa omklädningsrummet med konståkarna och det var ju kul.. och smutsigt haha, sen åkte vi till Linda för att fika och sen åkte kjag hem och nu sutter jag här och jag borde egentligen plugga.. men det blir ju antagligen att nörda facebook. haha är man fast så är man! :D


Hade så bra,

Pussis

// Ninis


Today and Yesterday

Idag: skolan idag fast bara 2 lektioner så jag slutade kl 12 typ eftersom vi hade eget arbete på mattelektionen så jag kom hem för ett tag sen och om en timme ska jag träffa Karuschka på stan och va lite med henne ! :) jag tror hon vill äta på McD som vanligt, :) haha min Karuschka <3. Sen ikväll ska jag spela tennis med Ida, Camilla och Sofie för att öva till vår lilla miniturnering imorgon mot Robb haha. Undra hur det kommer gå med mitt temprament? :D

image122


Igår: Var på stan med mamma igår ett tag och provade lite långklänningar på krinolin eftersom jag ska ha en till deras installation typ haha, askul är det man känner sig värsta fin! :) Sen gick vi till Åhléns och då köpte jag lite strumpbyxor (alltid bra att ha :P) och sen 2 stycken nagellack. Sen åkte vi hem typ och kolla på IDOL gjorde jag! :D haha fan och jag som skulle pluggat igår, men det gjorde jag ju inte!!!!

image123
man ser inte så jättebra men jag ska beställa den i ljusblå :)

How To Wear the Oversized Cardigan

image121
Runway Look, Stella McCartney
Oversizekofta, Stella McCartney / net-a-porter.com
Vit skjorta, H&M BIB
Peeptoe pumps, Asos.com

DDD

Idag har vi haft föreläsning i skolan den handlade om att man inte ska köra berusad, så den hette "Don't Drink and Drive" dvs DDD. Det var en ambulansman som pratade, en som var anhörig och en präst som pratade. Den anhörige hade förlorat en son 1996 och han var bara 20 år, det var helt sjukt vad ledsen och tagen man blev, jag fattar inte hur han inte började gråta där uppe på scenen. Men iaf så var det nåra film snuttar med också och det var hemskt att se på, asmånga började gråta och var tvungna att gå ut från aulan. Aja, det var iaf hemskt och jag ska ALDRIG sätta mig i en bil med en full förare eller köra full själv.

Michelle är fortfarande sjuk så det var tråkigt och Jenny åkte hem efter föreläsningen så det var bara jag och Vicks kvar i skolan.. men dte var ju inte så tokigt, hehe

image120

Nu ska jag fortsätta kolla på idol,
Hade bra,
Pussis
// Nina

Måndag

Idag är det måndag ganska tråkigt, förutom att vi tog skolkort (hoppas jag blev bra) haha. Efter skolan gick jag på stan med Karuschka och jag kollade på när hon åt på McD haha som vanligt. :-) Men iaf efter stan så åkte vi till ishallen och tränade och efter träningen åkte jag hem, åt mat, pluggade lite fysik och duschade och nu sitter jag här och har snart kollat klart på Mean Girls!

image53
Vi är så himla vackra tillsammans... not! :D

Stockholm (till kusinerna)

Lördag:
I helgen har jag varit i Sthlm och varit hos mina kusiner! :) Det var trevligt och roligt. Lördagen börjar med att jag sätter mig i bilen och åker upp till Sthlm med mina föräldrar, och som vanligt regnar det i Sverige. Aja, efter 2 timmar kommer vi upp till Sthlm och där regnar det också som faaan! :S Så jag (som är blöt) möter Sophie och Emelie på McD för att äta lunch (dock utan min karuschka som jag alltid annars äter på McD med haha). På McD ser vi tjejen som har rarbloggen på tjejsajten. Hon hade iaf väldigt snygga kläder! Sen iaf så gick vi omkring lite på stan, hittade en oversize kofta från Zara som är grymt snygg och skön.

När vi hade gått runt lite bland affärerna vid NK åkte vi till söder för att kolla in AA (american apparel) som var en stor besvikelse om man jämför med hemsidan, kändes som en gympabutik typ. Efter det började det spöregna och min påse gick sönder för att den var i papper, och papper + vatten = mjuktpapper. Aja, men på söder skulle vi leta efter Judit's secondhand och det tog ju ett tag att hitta den eftersom den låg lite avlägset, men dom hade iaf coola grejjer där. Sen så var vi blöta och kalla så då gick vi till Sophies och Emps förra granne på fika som hon bjöd oss på, det var väl behövligt, där fick jag en ny påse btw (mycket appreciated).

Efter en liten fika stund åkte vi hem igen till Östermalm och hyrde filmen Wild Hogs, köpte godis och glass, åt god mat, kollade på filmen, och åt godis. Efter Wild Hogs kollade jag och Sophie på Djävulen bär Prada och åt glass. :D Jag somnade till lite men jag blev piggare sen när filmen var slut haha då kollade vi på roliga klipp på YouTube när folk ramla asså det är lika kul varje gång och sen drev vi lite med folk på msn :D haha också alltid lika kul! Vi gick och la oss vid typ halv 3 kanske.

Söndag:
Jag vaknade kl 9,30 typ för man sover ju inte så jättebra på en madrass på golvet men det var ju hyfsat iaf. Som tur var, var Emp vaken då med så vi satte oss och kollade på OC <3 i hennes säng, medan Sophie sömntuta fortfarande sov. hehe. När Sophie vakna kom hon och joinade oss och efter ett tag gick jag och duscha och sen åt vi frukost med nybakat bröd. :D Efter det klädde vi på oss m.m. och drog ut på stan. Fanns inte så mycket speciellt och jag var inte lika taggad idag som igår haha men jag köpte iaf ett par strumpbyxor som jag har velat ha ganska länge nu, och sen letade jag efter en klänning, men jag hittade inte ngn! :( aja, jag ska ju till Sthlm den 27:e september igen så då kasnke jag hittar något. :D Vi var iaf vääldigt trötta så till slut hamnade vi i en soffa inne på Sturegallerian och bara satt där och var tysta pga att vi var så trötta hahaha xD. Men iaf efter ett tag ringde mamma och jag gick och mötte dom och sa hejdå till Sophie och Emp (det var ett tearful goodbye hahaha). När jag hade sagt hejdå åkte jag och åt mat med mamma och pappa och sen åkte jag hem till Lkpg igen, och nu sitter jag här och nördar!



IMORGON ÄR DET SKOLKORT! :S hoppas jag blir söt (A)

Outfit by night

image115

Klänning, Vera Wang
Kuvertväska, Asos.com
Ring, Asos.com
Slingback pumps, Jimmy Choo

Grattis min käre bror till körkortet!

I tisdags tog min storebror körkort, så nu kan han köra runt mig överallt (om jag vågar :O haha).

GRATTIS! :D här är han vid ratten. :)

image114

Kate Moss for Topshop

Nu har topshops hemsida lagt upp bilder på Kate Moss' nya kollektion som man kan kika på, men köpa kan man inte göra förens imorgon. Här är mina favoriter.


image113

Vardags Outfit

image112

Kjol, H&M
Strumpbyxor, H&M
Vit skjorta, K Karl Lagerfeld
Platåpumps, Christian Louboutin
Ring, Asos.com
Väska, Marc by Marc Jacobs

Igår och Idag

Igår var jag i skolan och det var ganska mycket som vanligt förutom att vi hade 1700-tals exkursion i Linköping. Dvs att vi gick omkring i vår vackra stad och kollade på allt det gamla som finns kvar i staden. Eller så kan man ju säga att vi gick i cirka 1,5 timme och frös och fick ont i ryggen.. men det hör ju inte hit va? haha

Idag var vi på Länsmuséet och kollade på konst från 1700-talet eller vi fick lyssna på en som pratade om 1700-talet i 1000 år och stolarna hade inget ryggstöd så då fick vi ont i ryggen idag med ! Aja, men efter det fick vi gå omkring lite på muséet och jag och mich blev rädd för alla statyer hahaha dom är fan läskiga! :O Men iaf efter det så gick vi och kollade på en film om Östgötahistoren och då kommer Kron in mitt i allt ihop och skrämmer oss, jag som redan var spänd från statyerna. Hahaha och jag skrev så högt att mich fick lock för öronen! :D

Det var nog allt om mina två dagar typ, bilder kommer på bilddagboken inom snar framtid! ;)
Hade bra,
Pussis
// Ninis

Skolan

Idag har jag varit i skolan, det var inget speciellt (förutom att du sa hej :D), vi hade fysik, matte, svenska och engelska. Imorgon har vi 1700-tals exkursion och det kan ju kanske bli intressant.. eller? då kanske man känner sig såhär?

image111

Nu ska jag kolla på Tv,
Hade bra,
Pussis
// Nina

Höstlov och Paris

Snart är det höstlov och det betyder att jag, pappa kanske mamma och Ida drar till Paris för att shoppa loss och göra lite sightseeing, det ska vil askul! :)


Dagens (och gårdagens) STORA fråga

VARFÖR KAN INTE AMANDA ÄTA KYCKLING?
image110

Lite fuuk (sjuk)

Plugga är något jag verkligen borde göra men jag orkar inte riktigt med det, och jag tror inte bara det är för att jag är lite sjuk. Men men vad ska man göra? Det finns så mycket andra saker som e roligare att göra, tex sitta och nörda vid datorn, men jag måste verkligen börja med fysikrapporten nu så att den blir klar ngn gång! Så nu ska jag väl göra den då eftersom jag ändå bara sitter här och klagar. Lite nytta ska jag väl göra haha!

Hade så bra,
Pussis
// Ninaaaaaaaaaaaaa

Red vs Purple

image107

Rött
Tunika, Topshop
Jacka, Paul & Joe
Väska, Wedins
Lila
Klänning, Vanessa Bruno
Ballerinaskor, DonDonna
Armband, Fendi

Music and Lyrics

image106

Idag har jag sett på Music and Lyrics med Hugh Grant och Drew Barrymore. Den handlar om ex. stjärnan Alex Fletcher och hans tillfälliga växskötare som ska skriva nästa hitlåt till en utav USA's största stjärnor Cora.

Jag orkar tyvärr inte skriva så mycket mer om vad den handlar om, men den var iaf väldigt underhållande och romantisk om sådana filmer gillar jag! Den får 4/5 men jag gillar dåliga filmer hahahah.

Spara vs Slösa

image105
Spara eller slösa? Vilka är snyggast?

Spara, Asos.com
Slösa, Jimmy Choo

Inés @ Linköping

Förkyld är inte så kul att vara om man säger så, men det brydde jag mig inte så mycket om att jag var när jag hörde att Inés var i Linköping.

Jag pallrade mig ner på stan och träffade Inés, Maria, Claudia och Amanda men senare kom också Anna, Emma och Julia. Vi fikade på Steve's och efter en stund kom Yassin och det var trevligt att träffa honom lite med, haha jag har nog aldrig suttit så länge på ett ställe som vi satt där (cirka 2,5 timmar) det var länge hahaha, men kul var det och många bilder togs.

Jag insåg inte riktigt hur mycket jag hade saknat Inés förän jag träffade henne idag! :S


hej jag heter nina och jag blir inte bra på bild! :D hahahaha

Men nu ska jag kolla på Music & Lyrics :)
Hade så bra,
Pussis
// Nina


RSS 2.0