Veckan som gått

De senaste dagarna har jag bara njutit av livet och varit väääldigt onyttig haha :D godis eller glass varje dag typ. Men vi lever bara en gång :D

I måndags var jag först med vickan på stan och hade det trevligt. Senare på kvällen åkte jag till henne för att sjunga singstar med henne och sen kom klara och maria också, det var trevligt även fast vi inte sjöng så fint alltid ^^, haha men klara fick massor med poäng iaf eftersom hon har singstar hemma och visste hur man skulle få mycket poäng haha, men det var kul ändå ;)

image7


såhär "snygga" var vi :D haha



Onsdagen tillbringades först på stan med Inés, Amanda och Claudia vi åt på Burger King. Claudia shoppade loss på Indiska och Inés på Solo, dom köpte vääldigt fina saker. När Inés var tvungen att åka hem, så tog vi en promenix hem till mig. När vi kom hem var vi hungria så vi gick till Don Quixote och åt kebab/pizza och kollade på Family Guy samtidigt, det var naaajs. Efter det var vi lyckliga så vi hoppade lyckohopp och gick till lekparken och blev som barn igen. Efter det så gick vi hem till mig och hade photosession och claudia var stolt äver sina nya grejer. 

     


På torsdagen var jag först med mamma på Ikea och köpte lite saker till min brors rum, sedan kom Linnéa till mig och hon var hunrig som satan och jättesugen på godis. Så först åt vi middag och sen sminkade Linnéa min ena ansiktshalva vilket blev skitsnyggt.. NOT! :D haha aja efter jag hade tvättat bort sminket så cyklade vi till Samköp och köpte nästan ett helt kilo godis och efter det åkte vi och hyrde en film och det blev Borat eftersom Linnéa inte hade sett den än (:O) och jag kunde tänka mig att se den igen eftersom den är ju ganska rolig. Efter filmen så gick vi och la oss typ eller iaf Linnéa, hon somnade vid 11 och jag satt uppe vid datorn till typ halv 2. Dagen efter skulle nea till ortopeden kl kvar över nio så jag sa byebye till henne vid tio i nio.

    

Fredagkvällen spenderades med Vickan, Jenny och Michelle och vi hade det mys och kollade på OC vilket jag gillar väldigt mycket som ni kanske har fattat vid det här laget ;) haha och Michelle snodde morötter från hemköp :D hahahah det var kul! :P det var verkligen dagens asså. (fast det var inte meningen att hon skulle ta dom haha)



Idag har jag varit på stan ett tag med camilla och sedan träffade vi på Michelle ett tag! :) det var trevligt :D

Imorgon ska jag nog bara packa och på måndag åker jag till Spanien i 3 veckor så ni kommer att sakna mig vill jag lova :D haha

Hade så bra <3
// Nina

The OC (again)

Ryktet har nu nått mig att det ska komma en till säsong av The OC (YEY :D). Det kommer att bli en säsong med gamla ansikten som bland annat Oliver, Alex, Luke och Anna. Men jag tror dock inte att den här säsongen såväl som säsong 4 kommer vara lika bra som de andra säsongerna! Det var synd att Marissa dog.. fast vart skulle serien annars ha fortsatt?


image6

ÄÄÄNTLIGEN kommer jag att få se mina älsklingar igen! :-)


Spanien

På måndag ska jag åka till Spanien, och det ska bli härligt att bara sola, bada och koppla av i 3 veckor. Fast jag kommer nog sakna er här hemma, men det är ju inte hela världen. Jag kommer ju hem sen brun, utvilad och redo att umgås med mina underbara kompisar som jag har saknat! haha :D

image5

The OC

Jag fattar inte att jag kan gilla något så mycket som jag gillar OC, jag kan kolla på samma avsnitt om och om igen utan att tröttna! Synd bara att alla de nya avsnitten har blivit så dåliga om man jämför med säsong 1-3, och det är också synd att de har slutat sändas också.. Inte så kul för en OC-nörd som jag själv är, fast det blir väl att kolla på alla gamla avsnitt :D haha

image4


Så många dagar kvar till..


Äntligen

Äntligen har det blivit lite bättre väder! Man blir ju deprimerad av att det regnar på sommaren. Hoppas vädret håller i sig då jag, vickan, klara och kanske jenny ska åka och bada någonstans imorgon, har ni något tips vart vi kan bada?

Eftersom det äntligen är sol, så firar jag det med en (vacker) bild som jag har gjort själv i paint :D haha
 
image2


Tråkdag

Idag har det varit en tråkig dag. Vääääääääldigt seg har den varit, inget på tv, inget att göra, inget och ingenting. Därför gjorde jag en blogg :D haha så jag tänkte börja skriva om lite allt möjligt.

Tex så kan jag tipsa om att lack är ett säkert kort i sommar och det håller även till hösten.
Här är en snygg kuvertväska i lack från chanel och låt dig även inspireras av de stora silvriga armbanden.


image1

jag har även börjat läsa en bok som heter  "helt övergiven" och den handlar om en tjej som föds i en städskrubb på en flygplats och blir övergiven av sin mamma, hon hittas och blir adopterad av en kärleksfull familj, men i tonåren får hon en "urge" att hitta sin biologiska mor, som en gång hade övergivit henne.


Sommar

Sommaren är den årstid då mycket händer. Mycket bra men även några dåliga saker, men sommaren är ju till för att njutas av och bara slappa och släppa alla dåliga tankar från skolan tex men det finns ju inte bara dåliga saker i skolan, eller hur ida? (A). Det som är dåligt med sommaren är att man tvingas ifrån de man egentligen vill träffa, till exempel Ida som lämnar mig här i Linköping medan hon åker ner till Skummeslöv och har det roligt. Men sen är det ju alla som sommarjobbar (Linnéa) och som åker utomlands hela sommaren (Amanda). Jag klarar mig ska ni se, jag har ju alla mina andra kompisar, som inte lämnar mig på sommaren.

you should be grateful for what you have, and make the best of it.
så ska jag göra i sommar :D

Men igår hade jag det trevligt med vickan och klara, vi grillade eller vi och vi, klara grillade hon var mycket duktig nästa mästerkock alltså. Vi tog också vääääldigt fula bilder också, dom kan ni få se en annan gång kanske, om ni vågar ;)

ska dra hade bra <3
// Nina


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0