I brist på annat

I brist på annat (eller jag flyr från det jag egentligen borde göra, så som att läsa böckerna till skolan) så sitter jag och kollar in tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se. Vips så kom jag över denna ganska roliga varningsskylten från ett krockodilsafari i Sydafrika.
Antingen har jag otroligt dålig humor eller så är jag trött, välj själv. Jag fick mig iallafall ett gott skratt ett tag!

Krokodil safara Sydafrika varning skylt


Nu ska jag fortsätta vara konstruktiv(?),

XOXO,

Nina


Party ikväll

Ikväll är det party som ni kanske fattade genom rubriken. Men Selim ska i alla fall ha 18-årsfest ikväll och det ska bli mycket, mycket trevligt. Vickan, Klara, Michelle och Jenny kommer först till mig vid kl 19 för att då ska jag bli firad eftersom jag har fyllt år, dock var det ett tag sen, men bättre sent än aldrig, eller hur?

Just nu längtar jag mer än någonsin till sommaren, och här kommer en bild som jag älskar, men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men men.

image226

Nu blir det att göra sig iordning på 1timma och 20 min, wish me luck! :)
XOXO,
// Nina

Vänner



Vänner är så jävla bra. Det bästa som gjorts typ, humor mässigt asså. Man kan liksom kolla på avsnitten flera gånger utan att tröttna, då är det kärlek. <3
Jag ska köpa boxen med alla säsonger en dag.

Centralskolan



"FÖÖÖÖÖR VISSTE DU ATT?"

Haha asså Filippa Bark är ganska rolig om man säger så! :)

Gossip Girl

Igår var jag uppe till 02.30 vilket kanske inte var det bästa, men jag var tvungen att prata med alla på msn för jag är en nörd haha. Men ikväll tänkte jag inte vara uppe så jättelänge iaf. Borde verkligen sova nu för jag har ont i huvudet, men jag måste bara se klart på Gossip Girl innan jag somnar. Asså det är verkligen så himla bra, jag har redan sett första säsongen typ 3 gånger eller så. Serien är bara så bra, skådespelarna också och allas klädstilar är så himla snygga så det inte är sant. Blair och Jenny klär sig allra snyggast och nu kom jag på att det kanske därför jag är så sugen på rosett diadem, måste verkligen beställa några från Forever21 nu när dollarn är så låg.

image225

Nej nu måste jag sova, eller iaf när jag har kollat klart på avsnittet. =)
XOXO,
// Nina

Grattis Selim

Idag fyller min vän Selim 18 år. Så grattis till honom antar jag haha. Han ska ha party på fredag så på fredag blir det party för mig och x antal personer till. NAJS.
Jag fyllde ju år för ett tag sen jag med och jag ska också antagligen firas på fredag som en förfest (hoppas på tårta vickan haha :D) så det ska bli kul. Och sen är det ju oftast kul med fest också, höhö. :D

Igår shoppade jag loss med Klara (björnen the bear) och Vickan (Rullta) vilket var kul och jag blev väldigt trött i fötterna framåt stängning. Men jag shoppade iaf lite en randig body med ryggringning (hett, hett, hett!), en randig 3/4 ärm tröja eller vad man ska säga, ett diadem med rosett och tillsist coolaste brillorna. :D

Nu tittar jag på So you think you can dance, vilket är kul vissa suger FETThårt och andra är jätteduktiga, jag skulle med vilja dansa bra, men på fredag får jag ju öva på dansgolvet. =)

Vi hörs,
XOXO
// Nina

Rosett diadem

image223

Jag är himla sugen på rosett diadem just nu! Synd bara att det inte finns så stort utbud i affärerna just nu, men jag fåt väl kika vidare annars så får jag beställa från internet! Alla dessa kommer iaf från Forever21 som fraktar till Sverige så jag kanske borde slå till!

Man sparar asmycket tid



Björn Gustafsson, asså det finns inga ord <3

Vinter?!

image222

Asså, jag var liksom redo för att inta våren och så kommer det massor med snö.. då blir jag besviken på Sverige, när ska våren komma då? Och vadå global uppvärmning, i år har det varit den kallaste vintern på 14 år på jordklotet.. :S

Söt klänning

Söt klänning, den vill jag ha!

image221
(den är ifrån vero moda)

Förlåt men...

Jag har faktiskt varit i götet och kollat på konståknings VM så det är därför jag inte har uppdaterat min blogg så bra, men nu gör jag ju det och bättre sent än aldrig eller hur?

Konståkningen var underbar och lika så stämningen i hallen, taket lyftes nästan flera gånger under kvällarna! Det var härligt. Jag vill se mer, hoppas jag kan åka på VM snart igen! :D Det sämsta var dock att Evan Lysacek inte var med. =(

Lite shopping hann jag ju med som uppvärmning inför tisdag. Höhö. Jag köpte iaf en mörkblå kofta och ett par ballerina skor! :) Men på tisdag blir det powershopping. :D hoppas det har kommit in mycket i affärerna bara. Vi kollde på bio en kväll också och jag måste bara säga att P.S I love you var så jävla bra, jäkligt bra var den! Man skrattae emellanåt och sen vips så kunde man tjuta som jag vet inte vad. Den är iaf väääldigt sevärd, jag ska lätt se den igen kan jag ju lova!

Idag ska jag inte göra mycket, eller jag ska få mitt påskägg tror jag och sen ska jag kolla på Grey's Anatomy reprisen!



XOXO,
// Ninaaaa

SNÖ

Fyy säger jag bara! Det var hemkst att cykla hem ifrån skolan idag..


image220

såhär såg klara ut, och jag såg väl liknande ut också..

Nu måste jag plugga kemi!
PUSSSSSSS


100 % vocal sounds only





Björn var underbar igår, I love him <3

Utsikt

Jag har en fin utsikt som gör att man vill ut i solen och ta en promenad. Den ger också vårkänslor.. inte sant? Den gör iaf inte att man vill sitta inne och plugga!

image219

Lördag

Igår och idag har jag ätit glass det var gott!

image218

Nu blir det kanske plugg om jag har självdiciplin och ikväll ska jag kolla på melodifestivalen (björn <3) med Klara och Vickan en stund!

PUSSSSSSS

Freeedag

Imorgon är det Björn på TV. Jag längtar.

Idag har jag varit i skolan (surprise?) och hade franskaprov som gick bra skulle jag tro iaf. Efter skolan skulle jag ha träffat Linnéa och Claudia men Linnéa missade bussen så det blev inget. Istället så slog jag en pling till min lilla vän viktoria som så gärna ville gå på stan. Jag skulle egentligen ha köpt solglasögonen som jag skrev om typ igår, men de fanns bara kvar med gulrand i och det är ju inte lika snyggt som rött, så det fick vänta. Men jag köpte iaf en snygg tischa på gina tricot med ett peace märke på och sen köpte jag även ett par vita tygskor! Nu måste jag spara pengar för på lovet blir det shopping med giirrlzeeen, dock är det inte bestämt vilka som ska med än men det fixar sig nog! :P

Här är iaf jag och vickan då vi leker coola på stadium med kepsar (som är symboliska...?)

image217

Det var allt för mig, ha en bra fredagskväll!
XOXO,
// Nina

P.S. Det är ingen bra idé att gå på stan med kemi, psykologi och engelskaböcker, det resulterar oftast i att man får mycket ont i armar oc h axlar, bara en liten påminnelse. Tror ni jag ska plugga i helgen?

Studiedag

Idag har jag studiedag vilket är bra, men jag måste plugga och istället sitter jag här. Jag har som sagt ingen självdiciplin. I helgen blir det också att plugga, har kemiprov och psykologiprov nästa vecka. Vi har ganska mycket i skolan just nu vilket är synd för jag har ingen större lust att plugga, men snart är det lov och konståknings VM vilket ska bli kul att åka och kolla på. :)

Imorgon ska jag träffa Linnéa och kanske Claudia, vad jag har saknat er. Fast det kommer kännas lite tomt (och tyst) utan Amanda, men men jag tror vi överlever jag saknar henne iaf. <3 Men snart kommer hon hem och då ska vi fira våra födelsedagar. =)

Ska bara tipsa om den här låten om du inte har hört den än! (jag vet att jag e lite efter, men vad ska man göra? man kan ju inte alltid vara först)

Chris Brown - With you

(det funkade inte att lägga in videon från youtube :S så jag länkar ist.)

XOXO,
// Nina

Zara s/s 2008

image216

Hur fint var inte det här då?

Världens tjockaste man

Varning!! Bredlast haha, fyfan undra om han har mögel under sina valkar.

Här kan du iaf se på en "liten" tjockis!

Just nu sitter jag i skolan och "jobbar" med ett historiaarbete om kvinnorinas rätt på 1800-talet! Imorgon är det studiedag så det blir ju slappt men det vankas franskaplugg eftersom jag har prov på fredag!

XOXO,
// Nina


Solglasögon

Dessa brillz vill jag glassa runt med i vår och sommar tillsammans med mina rayban wayfarer-lookies så ni vet.

image215

Det var min lilla historia!
Tillbaks till matten, puss(el)

jag har inget vettigt att säga

Ja jag har ju då inget vettigt att säga förutom kanske att jag vill ha vår! (om du hade missat det?)

Nu blire nog matteplugg, men det är inte alls säkert. Jag har ingen självdiciplin.

Känner mig konstig, varför?

image214

Dagens roligaste

viktoria säger (19:13):

jag måste flytta till italien

viktoria säger (19:13):

kom jag på

Nina säger (19:13):

varför? :P

viktoria säger (19:13):

:D så att jag kan torka tomater

viktoria säger (19:14):

i solen

Nina säger (19:14):

HAHAHAHHAHAHA :D

Nina säger (19:14):

roligaste jag har hört

viktoria säger (19:14):

erkänn bra idé :D

Haha ja. Undra till vilken utsträckning man är villig att gå för att göra det man gillar... typ som flytta till Italien för att man gillar soltorkade tomater.


Justin singing



Asså gud vilken unge! Söt som fan och sjunger asbra. Jag tror han kommer bli en stjärna.. Nya Justin Timberlake? Han heter ju redan samma liksom..

God morgon!

God morgon!
Nu är det helg och det är så jävla skönt, ska bara slappa hela helgen. Eller egentligen inte, jag måste plugga, massor med plugga ska jag göra. Usch. Jag hatar att ha mycket i skolan!

Nej nu ska jag inte smitta er med min dåliga energi. Ikväll blir det att åka till Camilla vilket ska bli kul. :)

Ha en trevlig lördag!
 XOXO,
// Nina

Jag smälter

Jag smälter och jag är smält och har smält. Jag är som en vattenpöl på golvet och jag bara väntar på att han ska dricka upp mig!

Vem pratar jag om?
 Jo, Björn Gustafsson. Han var ju med på Robins ikväll och var underbar, helt underbar. Jag tror jag är kär! Jag ska försöka finna mig själv och sedan prata med honom, då kanske han blir intresserad! =)

image213


TGIF

Thank God it's Friday!

Äntligen fredag och helg, gud så underbart med 2 lediga dagar innan skolan börjar igen på måndag! Btw, så fick jag 22/23 på mitt fysikprov så var stolt(a). Ikväll är BG med på Robins så det blir nog att kolla på det så jag får min dagliga dos av Björn. Annars blir det lätt att jag kärar ner mig i någon som låter eller ser ut som honom precis som Vickan fick prov på igår haha.

Dagens citat: "Det är ett helvete att klä på sig på morgonen"
dvs. jag hatar min garderob och har ett stort behov av nya kläder... NU! Palla mellan perioder då det inte finns ngt fint att köpa i affärerna, men inom en snar framtid hoppas jag på massor med vårnytt!

Nog om shopping, jag önskar er en trevlig helg!
XOXO
// Nina

Gå in och rösta på min pojkvän!

Vem är Sveriges roligaste komiker?
Ja det ska ni svara på och jag tycker ni ska gå in och rösta på min pojkvän (björn gustafsson).

Rösta gör ni här!

image212

den 5e mars 2008

Idag har jag inte direkt något speciellt att säga därav rubriken.

Det är hyffsat slappt med lektioner den här veckan pga att många i min klass är med i FN-rollspelet (som förövrigt är ganska kul att titta på för att alla är utklädda typ) men för det är det ju inte slappt. Det ska hinnas med ganska mycket nu innan påsklovet eftersom lärare tycker det är trevligt med mycket att göra.
Nästa vecka är det dock studiedag så det ska ju bli skönt, fast jag tycker att vi ska ha fredagen som klämdag också, är inte det en bra idé?
Igår var jag på stan med Viktoria (surprise?) och jag köpte ett par rayban-lookies eftersom jag tycker jag är cool och passar i dem. En vit blus köptes också eftersom det är snyggt och somrigt. Efter vår lilla tripp på stan var jag tvungen att dra tillbaks till skolan där jag skulle ha utvecklingssamtal med min "färgstarka" (jag citerar Catharina Booooo) mentor Bappe vilket var ganska kul faktiskt. Jag ligger ju hyffsat bra i de flesta ämnena iaf. =)

image210

Nu vill jag ha sommar.. ok?

We're bringing sexy back!

image209
ROCKSTARS!! HAHA, checka parlino tomtarna i min ringning!!

du och jag vickan (monikaa) <3


Var får han allt ifrån? Glöggen



åååh björn, vill du bli min? :)

Grattis till mig 95 ggr om

Jag fick ju då i uppdrag av Vicks i fredags att räkna hur många ggr folk sade grattis till mig (hon trodde typ 100 stycken), så jag gjorde det och jag kom också fram till att vickan hade rätt och jag fel. För det sades nämligen grattis till mig 95 ggr haha. Så nu känner jag mig populär. :D haha.

Födelsedagen började med att mamma och pappa kom in och sjöng för mig, gav mig presenter (en Ipod, en parfym och 4e säsongen av OC), och frukost (glass) på sängen. Sedan åkte jag till ishallen och fotograferades inför ISSHOW 2008 (18 - 20 april, kom och kolla :D) och därefter åkte jag hem och åt middag med min mamma och pappa och så nördade jag även OC. Jag har ett kul liv, och det är väldigt intressant att läsa om det, eller hur?

Här är iaf mina presenter:
image207
P.S. jag fick världens finaste (och godaste) kaktus av Ida. =)

Tootles,
XOXO
// Nina


RSS 2.0