C-vitamin kick


Den här bilden tog jag för kanske en vecka sen, efter det lade jag in den på datorn och gjorde om den, och vips en fin bild. Hihi!

London nästa

Jaaa, samtidigt som Blondinbella drar igång sitt bloggande åker jag iväg och därmed tror jag att jag med tar en bloggpaus, om vi nu inte bestämmer oss för att ta med våran lilla dator. Det jag vill få fram är att ni kan läsa Blondinbellas blogg under tiden jag är borta med tanke på att våra liv är ganska så lika, eller vad säger ni?

Jag brukar ju springa runt på diverse events, bli igenkänd på stan och självklart bor jag med min 6 år äldre pojkvän Nils som pluggar juridik. Visst låter det som jag?

Nä nu kanske jag ska vara seriös, om jag orkar.

Kom nyss hem från en mysig kväll med bio med Klarrie, Vicks och Lois vi såh HSM 3 som var bra. Lite töntig men ändå såå bra. Kanske för att jag lite kunde relatera till den eftersom jag är tillsammans med Zac Efron, not. Men det är sorgligt att gå sista året på gymnasiet. Jag vill INTE bli stor med massor med ansvar, men ändå så vill man ju det. Jag känner mig lite förvirrad. Skitsamma. Jag lär mig nog snart, kanske.

Eftersom inlägget heter London nästa kanske jag ska meddela att jag åker dit imorgon med min käre Mor, och vi ska shoppa gärnet! Hoppas ni får en fin vecka i Sverige

PUSS my lovely readers!

P.S. HP gick åt helvete igår!!!!!!!!!!!!

sista dagen

Idag är det sista dagen i skolan innan LOV, så himla skönt det ska bli. Slippa plugg i en vecka och åka till London med min käre mor. Dock blir jag lite ledsen på kronan som sjunker som en sten, helt sjukt tråkigt. Och för er som inet drig den slutsatsen så blir det inte lika mycket shopping. MEN, man kan ju ha kul ändå, plus att jag aldrig har varit i London förut så det blir ju en ny upplevelse iallafall och det är ju bra för sinnet. Nu sitter jag här i datasalen och tänkte plugga lite kemi inför provet som jag har om exakt 1 timme och en kvart (klockan är 10.05 just nu). Har en jobbig dag inför mig imorgon, jag ska nämligen skriva högskoleprov(!), shit undra hur det går. Aja jag bortser från allt det dåliga och försöker se allt på den positiva sidan så jag är glad ändå! (Mest eftersom det är lov och att jag ska träffa Ida som det var evigheter sen jag träffade.)



Ha en bra fredag!
PUSS

Höstdag


Hej tönt!

Igår var det en trevlig höstdag med kompisar i trädgårdsföreningen! Vi lekte i löven, var barn och tog 100000 bilder, askul. Jag tror jag är med på varenda en typ! Haha.

PUSS

Säg det du menar



Säg inte hej om du menar hej då
Säg inte ord som betyder mycket om du senare tar dom tillbaka
Stjäl inte mitt hjärta om du senare tänker krossa det
Gör mig inte kär om du inte är det själv
Fyll inte mitt liv med glädje om du senare ska lämna det med svek
Stå inte vid min sida om du tänker lämna mig själv
Låtsas inte att jag betyder något om du senare säger att jag är värdelös
Säg inte att du älskar mig om du inte menar det

rubrik för dagens första inlägg






Såhär ser det ut hemma hos mig, nu är det höst!

Alcoholic party

Klockren låt som spelades många gånger under gårdagen!


Ma coresspondante


Jag och hon jag bodde hos.

Party

På lördag är det 18-årsfest för Emelie som går i min parallellklass och så måste man vara finklädd. Då är veckans stora fråga. Vad ska man ha på sig? Får väl leta fram något i garderoben, eller köpa något nytt. Får se vad det lutar mot, jag vill ju ha något nytt, men jag måste också spara pengar tills jag åker till London på höstlovet!

Oscar de la Renta Silk faille embroidered dress Miu Miu Bustier prom dress
                     Oscar de la Renta                                                     Miu Miu

Hervé Léger Bandage dress  D&G Dolce & Gabbana Organza puff dress
                            Hervé Léger                                                             D&G

Dessa klänningar skulle jag inte ha något emot att bära meeeeen, dom är liiiite bara liiite utanför min budget!

Nu: träning
Sen: fysikplugg, franskaplugg och engelska plugg.


PUSS

Uppdatering

Ja, nu kände jag att det var dags för en uppdatering. Dels för att Blondinbella har tagit en bloggpaus så då måste ju sveriges nästa stora bloggare börja blogga igen och dels för att det har varit en efterfrågan på det. Så nu kommer det en uppdatering.

Om ni är följare av min blogg, som så klart att ni är, så vet ni att jag har varit i Frankrike i en vecka och kom hem natten till Fredag. Sjukt trött var jag när jag kom hem, men det var en bra och rolig resa. Många nya upplevelser och jag har även lärt känna mycket nytt folk. I slutet av veckan så kändes vi som en stor familj typ nästan om jag ska överdriva lite. Den största skillnaden jag reagerade på i Frankrike var iallafall alla dessa jävla pussar varje dag och så skulle man verkligen pussa alla också, ALLA. Fast det var ju ganska kul att se på när alla i en ring skulle pussa varandra. En annan sak var allt socker och fett alla åt och var ändå SKIIITsmala. Jag blev avundsjuk så att säga. Ist för att bli smal av deras diet gick jag upp lite i vikt, så nu blir det bantning ett tag framöver. Det summerar resan ganska bra. Om ni vill veta mer så kan ni ju prata med mig i verkligheten för jag orkar inte skriva ner allt. En sak är säker iallafall är att det inte fanns så många snygga franskar. En fanns det och han var borgmästare.








Dom där bilderna summerar veckan ganska bra. Fler bilder finns på facebook för den som är intresserad.

PUSS

Frukost i frankrike! Vitt bröd och

MMS

Frukost i frankrike! Vitt bröd och massor med marmelad, nutella, flingor, massor med socker överhuvudtaget! Puss på er (hoppas detta kommer fram annars är det ju lite synd ;))


RSS 2.0