Meningslöst känner man att det är ibland

image206
Ibland så känner man sig såhär efter en aslång matteuppgift som har tagit en hel jävla lektion!

Så är det att vara naturare..

Våren försvann

Våren försvann och lika så mitt goda humör! :( Jag blir ledsen av regn och allt känns så mycket värre när det regnar och är dåligt väder. Jag påverkas verkligen massor av vädret, därför känner jag mig lätt hängig och trött på vintern, men vem gör inte det?
Fan då, jag som var så jäkla glad i måndags när det var soligt och skinnjackan åkte på och sen bara försvann solen! SNÄLLA KOM TILLBAKS! Så idag är jag inte kär och glad, utan trött och har ett behov av att plugga fysik eftersom vi har prov imorgon. Fast innan det förra provet kollade jag på 8 avsnitt av Grey's Anatomy och jag fick 21/27 så det kanske funkar att inte plugga så in i helvete!

Något har jag iaf att vara glad för, jag fyller år om 3 dagar :)

image205
hoppas du kommer med den på lördag, vickan! Det skulle göra mig asglad :D

The Academy Awards - The Oscars

Som många utav er redan vet så var Oscarsgalan inatt. Många har varit oroliga att Oskarsgalan inte skulle bli av pga manusstrejken, men den gick av stapeln i år och för 80e gången till och med, inte illa!

Här är de som jag tyckte var bäst klädda;

image202
Heidi Klum och maken Seal är så grymt gulliga tillsammans, och Heidi är grymt snygg för att ha fött 2 eller är det kanske 3 barn? Aja jag tyckte hennes klänning var snygg och passande till röda mattan!  =)

image203
Cameron Diaz kom i en rosa dröm! En klänning i den färgen skulle jag väldigt gärna vilja ha i sommar till bruna ben (inte för att jag brukar bli brun, men BUS löser mina problem). Jag tycker dock att hennes kuvertväska inte var så snygg, skulle varit snyggare med en svart i lack för att bryta av med. (det var bara en liten parantes i det stora hela)

image204
Renée Zellwegger var snygg i sin silvriga iskalla klänning. :) Hon har verkligen blivit så mycket smalre sedan Bridget Jones tiden. Jag tycker iaf att hon var sötare när hon var lite fylligare.

Bilder från posh24.

Det var allt för mig,
XOXO,
// Nina

He's a sexy mama

Som sagt förut så sa jag att jag skulle bli kär inom en snar framtid (kommer bli det många gånger om i vår), och nu har jag blivit det. Han är dock anonym för mig, vet inte vad han heter men han är modell för H&M's kampanj bilder och snygg, han har liksom "heta blicken" thing going on! Det räcker för mig, jag behöver inte veta mer. Haha =)


image200

image201

Nu är det dags att vakna, eller iaf enligt SMHI!

Nu mina vänner och läsare! (jag tror dock att jag är vän med alla mina läsare men det hör inte hit haha!) Nu ni, nu är det dags att väcka Nina ur sin sömn, för det är VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR, eller iaf enligt SMHI dock ska det bli 7 grader och sol imorgon så jag tror dom. :)
Jag gillar den globalauppvärmningen, fast det ska man ju inte säga högt, haha men i Sverige så är det yttrandefrihet så jag skiter i det. :P Herregud (Ford)  vad glad jag blev nu, för typ ingenting, nu känns det verkligen som om allting kommer lösa sig, och inom en snar framtid kommer Nina att bli kär så bered er. =)

Dock så är jag inte glad för att vi har svenska redovisning imorgon och den gjordes typ för aslänge sen och jag kommer inte kunna ngt! Men just nu SKITER jag i det för att det är vår, jag fyller 17 på lördag och jag har underbara vänner, så det så!



Nu ska jag göra ngt konstruktivt kanske haha,
Vi ses,
// Nina

P.S. imorgon åker skinnjackan på, vad jag har längtat!

I <3 Björn Gustavsson


Tänk om han skulle sjunga om mig :) <3

Han är så omedvetet sexig... GRRRR

Skola imorgon :(

Idag, söndag, är det sista dagen på lovet och det känns sorgligt. Fan, jag vill inte gå till skolan!! PALLA. Ja som ni kanske har förstått så vill jag inte gå till skolan!

Igår var det iaf parteey med Camilla vilket var trevligt. Milan hade 18-årsfest och det var ganska mycket folk där.

Nu vill jag ha sommar och kunna gå barbent utan att fryyysa!!! GE MIG!

image199
Så jävla härligt!! Mycket bättre än att plugga fysik.

Rapportering av jeans jakt!

Idag har jag ju då gått på stan med Vicks och Camii. Det var kul. Vickan klippte sig och det blev fint.. eller aa det blev typ ingen skillnad men hon har alltid fnt hår så. :) Jeans jakten gick bra och jag kom hem med två par najsiga Nudie jeans i olika tvättar (svart och typ mellanblå), och sen köpte jag 3 stycken ribbade linnen ifrån JC också, vilket var behövligt. Efter att vi hade shoppat lite så gick vi och åt på McD där vi köpte mat av en som var lik tobbe trollkarl fast han som stod i kassan var lite mulligare, hade foundation, ögonbrynspenna och läppglans på sig. Hihi. När vi hade ätit så drog vi och köpte godis och senare kollade vi på bion och vi såg Arn.
Den var bra, men lite förutsägbar fast verkligen sevärd även fast man inte är lika intresserad av historia som Martin i min klass. Haha.



Det var allt för mig ikväll! Imorgon blire parteeey
XOXO,
// Nina

Världens snyggaste kompis

Hej allesammans,
Jag tänkte bara informera er om att jag har världens snyggaste kompis, hon heter Inés och bor i kära huvudstaden Stockholm.

image195

 

Gossip Girl - Dan

image194

God morgon alla läsare!
Jag måste bara säga att jag har gått och blivit kär i Gossip Girl - Dan (Penn Badgley). Han är så söt, snygg och underbar i serien iaf, kanske inte i verkligheten. Så jag tror nog att jag är kär i hans "character". Han är iaf 21 år gammal gillar att surfa, spela gitarr och åka snowboard, that's hot! Sen har han också dejtat Blake Lively (Serena i serien) och dom har känt varandra sedan 11 års ålder. Det visste du inte va? ;)

Nina <3 Penn = sant

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för att fortsätta min jeans jakt på stan!
You know you love me,
XOXO
// Nina

God Kväll!

God kväll mina kära läsare!
Just nu finns det inte så mycket att göra. Funderar på att sova så det blir nog det snart. Haha. Ja asså ikväll har jag kollat på Gordon's Kitchen Nightmares haha det var ganska roligt, så det kan jag tipsa om, om ni har tråkigt en torsdagskväll kl. 22.55 - 23.00.

Imorgon fortsätter min jeans jakt, fast dock i Linköping. Ja jag ska ju inte bara leta jeans imorgon utan jag ska även gå på bio med Camilla och Vicks. Vi ska äntligen se Arn som iaf jag och Vicks velat se sen den hade premiär den 25e december eller nått haha. Men ni  vet ju vad dom säger, bättre sent än aldrig.

Det var allt för mig ikväll,
vi ses på stan!
// Nina

Tillbaks från huvudstaden

Nu är jag tillbaka från kära huvudstaden igen. Det var en helt okej resa, fast dock inte så mycket shopping dock så fick jag träffa Inés, som btw har blivit en liten sthlmare med dialekten och allt. Haha nejdå men hon är så söt och alla här i Linköping saknar henne. (nöjd nu Inés? :P)

Ja det blev ju som sagt inte så mycket shopping (en kofta och 2 par skor) och inga jeans till mig, även fast jag har ett stort behov av det. Eh, skitsamma jag får väl gå på stan imorgon, innan jag ska på bio eller nått. Juste jag träffade på Linnéa också hon var i Sthlm och shoppade loss med Anna och dom hade inte heller hittat så jättemycket egentligen. Det är nog för att typ inget vårnytt har kommit än eller iaf långt ifrån allt. Men snart så hoppas jag att det kommer för jag saknar våren väääldigt mycket. Fast det är ju skönt med lov också och snart vankas det födelsedag så det ska bli trevligt. =)

Dock kanske inte lovet är så trevligt för pappa som är nere i Österrike och åker(åkte) skidor för igår så ramlade han och nu så har han en fraktur i axeln och kanske måste opereras när han kommer hem. =( Inte så kul kanske!! Så nu tycker jag att vi tycker synd om min pappi <3


image193
söt som få är han

Det var allt för mig,
Tootles,
// Ninii

19/2

(orkade inte komma på en vettig rubrik)

Idag har jag varit med vickan en sväng. Vi bakade kladdmuffins, spelade wii och hade det allmänt mysigt som vanligt. <3

Imorgon är det onsdag och då ska jag bege mig till Sveriges vackra huvudstad Stockholm för att shoppa och träffa min underbara Inés som det var ett tag sen jag träffade så det ska kul. =) Vi ska springa runt och busa och shoppa järnet (iaf jag hihi.)

Nu ska jag forsätta kolla på I huvudet på Gynning och sen ska jag kolla på Happy Feet, :)
tootles
// Nina


God morgon!

Idag är det dag 5 på lovet. Känns som det knappt har börjat och snart är det slut. :( Jag har ingen lust att gå till skolan, fast det är ju iofs bara 4 veckor till påsklovet efter det och snart är det ju också VM i konståkning som jag ska åka och kolla på vilket ska bli mycket roligt.

image134
smile like you mean it :)

Idag ska jag va med vicks så nu ska jag duscha,
tootles,
// Ninaaa

Congratz Stasik

Nu ska vi säga grattis till Stasik som har tagit körkort. Tyvärr så har jag inget kort på honom, men en beskrivning kommer ist:
Han är lång, ryss, ser ut som mitt skridskoskolebarn och har glasögon. =)

Shoppingsugen

Shoppingsugen, det är vad jag är. Som fan.
Som vissa av er vet så har jag ju typ lovat mig själv att inte shoppa innan den 20e februari och jag tycker det har gått väldigt bra, jag har inte shoppat några kläder iaf (bara ett nagellack) och jag tycket inte att det räknas som shopping direkt. Nån gång då och då kommer jag fortsätta att göra det för att det stoppar en från att göra massa onödiga impulsköp som man ändå inte använder sen. Så på ett sätt är det ju bra, eller det är egentligen nästan bara bra eftersom man sparar väldigt mycket pengar. Snart fyller jag ju år också så då kommer jag ha extra mycket pengar. Haha. Fast nu är jag väldigt shoppingsugen men som tur är så är det ju snart den 20e februrari och då får jag ju barnbidrag också haha. Så hädan efter kommer jag shoppa massor med nya och härliga vårplagg, bara vädret som saknas. Fast idag var det ju dock vår typ.

Jag, med balenciagaväskan och chanel påsen, inom en snar framtid?
(in my dreams)


Det var allt för mig,
Tootles
// Niniii


iloveiloveiloveilove


Sum41 - With me

den spelas i Gossip Girl avsnitt 7 ;)

Vårkänslor

Idag är det äntligen sol!
Våren är här snart (nu), det är sol, 6 grader varmt och fåglarna kvittrar utanför mitt fönster.

image192
btw, så älskar jag guccis kampanjbilder, inspiration på hög nivå, ni hittar dom här.


Jag är kär



jag behöver inte leta mer, jag har hittat honom.

13 dagar kvar och LOOOV

Nu har jag då haft lov i 2 dagar och det var varit riktigt najs att veta att man inte ska gå till skolan på måndag. :)

I fredags var jag först och röjde stan med Vicks, Camilla, Michelle, Jenny och Hanna. Men efter ett tag så gick de alla till sitt IV så det var bara jag och Camilla kvar tillslut. Sen åkte Camilla hem och jag gick och mötte upp Ida och en annan Camilla som skulle hämta sina balklänningar och dom var så fina. :D Efter det tog vi en snabb fika med Sofie och sedan åkte vi hem för att träna vals med Stasik för att jag skulle vara vikarie för Ida på söndag.

Igår gjorde jag inte så mycket, först var det showträning och senare åkte jag hem för att sy showkläderna med mamma. Och idag var det typ samma bara att först så var jag på balträning istället och det var kul typ eller det var kul och jag var INTE sämst haha. Så nu kan jag dansa vals åt båda hållen, men jag kan inte kedjan och det var svårt att hålla sig för skratt, men det var ju en rolig upplevelse så nu är jag taggad inför nästa år! =)

BTW så fyller jag år om 13 dagar, tihih. Skit samma för det är ganska långt kvar och innan dess ska jag hinna med följande:
ha lov, vilket betyder träffa kompisar (Inés, som jag saknar så <3, vicks, Linnéa, Camilla m.m), gå på fest, INTE plugga, shoppa gärnet, längta efter min födelsedag, sy showkläder och gå i skolan i en vecka.. men sen smäller det haha.

image191
haha jag och inés när jag gick i 8an kanske... vi leker modeller, men visst är vi söta? haha :D


Det var allt för den här gången,
Tootles
// Nina

Äntligen klar

Haha nu är jag iaf äntligen klar med min franskauppsats, och det tog ju ett tag att bli klar, men vad ska man göra? Det är ju inte alltid lika lätt att koncentrera sig. :)

Nu har Grey's Anatomy säsong 4 iaf börjat så nu sitter jag bänkad varje onsdag kl 21.00! Dock tror jag inte att den här säsongen kommer vara lika bra som alla andra, men men, det får jag nog leva med.
Vickan visade mig roligaste artikeln med typ alla fobier man kan ha här är ett par exempel som jag tyckte var extra roliga (men min humor är ju inte alltid den bästa asså)


Kromofobi - Färger

Linonofobi - Snören

Paraskevidekatriafobi - Datumet fredagen den trettonde

Phallofobi - Rädsla för en penis

Sitofobi - Mat

läs artikeln, man vet knappt om man ska skratta eller gråta xD

Det var allt för mig idag,
tootles,
// Nini


Ge mig sommar, tack!

Såhär mot slutet innan loven brukar det vara ett helvete i skolan, eller iaf när det gäller prov och läxor, oftast så är det ju inte ett helvete eftersom alla (nästan alla) är så underbara i skolan.
Dagens längtan är iaf sommar som så många andra längtar efter så jag är ju inte ensam direkt. Men idag så var det nästan vårväder så det kanske är dags för mig att förberedas för väckning, dock var det lite kallt. Klaga ska man ju inte göra när man har väntat på solen så länge, så välkommen solen hoppas du är här för att stanna.

Det var allt för mig, skriver kanske mer senare när jag har skrivit klart min franskauppsats!
Au revoir

Happy Birthday to yaah

Idag ska vi säga grattis till Linnéa så grattis till dig Linnéa som fyller hela 17 år idag!! wihoo bara 18 dagar kvar tills det är min tur yao :)

Snart är det iaf Alla hjärtans dag, och det kan ju vara trevligt om man har ngn att fira det med.. Jag tycker egentligen att alla hjärtans dag är till de som är tillsammans med ngn. Fast man kan ju fira alla hjärtans dag med sina underbara kompisar som man uppskattar mycket, vilket man ju egentligen gör eftersom man går i skolan oftast på den ärade dagen!
Men för er som har en söt kille/tjej att fira med så är bio och en fika tillsammans med en fin röd ros ett säkert kort att fira sin kärlek på. =) Därför kan jag tipsa om en film som har nyss har haft premiär eller har premiär på alla <3's dag, den heter P.S I love you och handlar om:

"Holly och Gerry träffas på Irland och blir mot sina mödrars vilja ett par. Gerry flyttar till USA och i relationen grälar de om framtid, karriär och barn. Efter en tid dör Gerry och lämnar efter sig ett antal brev som gör att Holly tar tag i sitt liv och går vidare."


 
Den här infon kommer ifrån Bioprogrammet.

Undra hur många alla hjärtans dag skrevs i detta inlägg...?
Nu ska jag fortsätta plugga historia!
Toootles for now,
// Nina

Idag är det början på slutet =)

Ja idag är det ju då alltså måndag för er som inte visste, och det är även början på sista veckan innan lovet. Idag var det iaf en ganska flummig dag i skolan, hmmm undra varför? eller huur vicks?

Vi (eller jag) kom fram till att jag har lungcancer och vickan har leukemi för Vickan visar typ alla symptom på leukemi och jag har haft konstant hosta i typ 3 veckor nu. Buhu synd om oss med cancer. (jag vet att man inte ska skämta om sånt, för det dödar folk varje dag och jag har själv varit med om det) Snart är iaf min födelsedag eller jaa om 19 dagar och då blir jag hela 17 år gammal, wihooo. =) Jag har börjat fundera på vad jag ska önska mig och här är några grejer jag mer är gärna skulle ta emot!

image190

en rosa iPod nano video så jag kan kolla på alla mina underbara serier i den,
fjärde säsongen av OC för att göra min samling komplett,
en underbar och svindyr väska ifrån Miu Miu skulle vara drömmen,
en söt och fin klänning i från Topshop (jag skulle gärna vilja ha väder att använda den med bara ben och ballerinas),
och sist men inte minst ett par söta och lite somriga trosor ifrån BB! :)

Om du har något mer förslag är det bara att säga till! :)

Helg

En händelserik helg (fredag) kan man säga..

Vet inte riktigt vad jag har att säga, men det är bra nu tror jag iaf.
Nu vill jag bara ha lov, glömma allt och få vår och sommar, då man är som lyckligast.


I'm walking in my sleep

Kommentarer

jag skulle bara vilja framföra att jag tycker att ni inte är så bra på att kommentera även fast jag skriver så otroligt intressanta inlägg? eller?

ska sova nu! är ganska trött jag blev dumförklarad när jag sa att jag inte visste vad generad var.. då är man nog trött!

Puss
// Ninii

En kjol skulle vara najs

image189
En bild säger mer än 1000 ord.

Freitag som man säger i Tyskland (tror jag?)

Ja idag var det fredag.

Det är alltid lika skönt med fredag för det betyder att det kommer vara ledigt i 2 dagar framöver vilket är najs, väldigt najs. Dock måste jag plugga dessa två dagar, eftersom jag tycker det är kuuuuuul. nooooooot.

men idag var det iaf först skola och sen efter skolan väntade jag med klara i hennes pappas arbetsrum (och jag slog mitt rekord på quadrapop för jag är bääääst, dock fick jag lite ont i nacken men skitsamma). Sedan begav jag (med klara och camilla) mig till stan ett tag och träffade Linnéa, Amanda och Anna (från Ulljuck) och då fick jag pengar och ett linne som Linnéa hade lånat av mig. :)
Efter det så köpte vi (jag klara och camilla) godis och senare åkte jag hem och åt m.m. och begav mig till Camilla vid 20.00 för att se på Let's Dance och Karl-Petter <3, det var härligt om man bortser ifrån kittelattacken jag fick, men det var lugnt. ;D

image188


Nu sitter jag iaf här och älskar att det är helg,
Over and Out
// Niniii

RSS 2.0