Jullov!

Äntligen kom det efterlängtade jullovet och därmed har jag gått halva gymnasietiden vilket känns sorgligt men ändå roligt! jag kommer gråta floder när jag tar studenten, både av lycka och av sorg!
(hoppi, hoppi)

I onsdags var det tomtefest och det var asnajs! var verkligen askul, såååå mycket roligare än förra året :D
Vårt lilla festäventyr började iaf hos Carl som hade förfest i sitt stoooora hus. Där var några ifrån klassen bland annat Kron som hade varit igång sen klockan 18 haha :D
Förfesten flöt på och till slut var skulle Kron gå och möta sin flickvän My så följde jag, Thure och Vickan med och Kron kom på sin underbara låt "Where is my jacket? I don't know where my jacket is!"
Efter ett tag började alla bli ungefär lika dragna som Kron så då började dansen dra igång och Jonas vad vääldigt duktig på Mackarena haha :D lika så var vi andra. Sen kom Lambert och vi dansde ännu mer.
Min brors kompis negerJakob var också där och han kallade mig och Vickan för Ninis ett och Ninis två, jag blev Ninis två även fast jag ju då är den som heter Nina från början haha.
Vid 23 drog vi oss mot Platå där då tomtefesten var, fast Michelle gick hem vilket var tråkigt :(, men det som var mest värt under hela kvällen var att Jenny kom in utan biljett haha så jävla underbart för henne, sparade liksom 130 kr!
Kvällen fortsatte och när bonnkapälle kom så hängde vi i taket och testade vår balans, jag lyckades faktiskt hålla mig kvar utan att ramla =). Efter det blev det MASSOR med dans, tror inte jag stod helt stilla på hela kvällen faktiskt och det var askul! :D Dansade bla med Oskar som hade sina glassiga glajjor på sig som gick sönder sen när alla hade lånat dom haha. Det var iaf väldigt varmt och jag tror inte att dom hade elementen på iaf haha. Jenny blev hes som vanligt och det var allmänt skojj hela grejjen!
Runt kl 02.00 drog vi oss hemåt och jag tog av mig mina skor och gick med strumpbyxor i stan haha för jag hade skavsår! Dagen efter var det skapligt svårt att gå upp och jag vaknade upp med sår på benen som jag inte vet vart dom kom ifrån hahaha. Klockan 10 var det dags för skolavslutning och de flesta var iaf väldigt duktiga och det blev en väldig julstämning! Efter det var det fika i klassrummet med ngn fransk tårta som Jocke och Tomas hade bakat haha, men den var iaf god. Hade nog varit godare om jag inte hade mått så illa.. men aja vad ska man göra? det var ju fest för fan! :D

image179
Xider X-mas julen till ära haha =)


Imorgon eftermiddag drar jag upp till Sthlm för att sova där och sedan dra till Sölden (alperna) för att fira jul med min bror som jobbar är just nu :D
Vill bara önska er en GOD JUL och så ses vi på nyår! :D
Det var allt för mig,
Over and Out
// Ninaaaa

Bra dag

Idag var det en härlig dag!

Börjar med att det gick galant på franska redovisningen och senare på lektionen får vi tillbaks proven och jag fick MVG! :) Senare fick vi tillbaks slutproven i matte också och jag fick MVG, yeeeeaaaah (det blir inget hoppa från en bro haha)

Efter skolan blev det en tripp på stan med Klarrie som inte kunde sluta skratta på Björn Borg haha, jag skrattar väldigt ofta med dig Klarrie härligt! :)

Vid ungefär kl 15.45 så kommer mina kära vänner Linnéa och Amanda till staden, har saknat er massor <3. när vi var klara på stan så åkte vi hem till mig, väntade på Claudia som kom efter ett tag haha (så typiskt henne =)), när hon kom gick vi och köpte pizza på Don Quixote och glass på ICA! :) sen gick vi hem åt pizza och började äta glass och sen kom Alex och Jonte, och vi kollade på National Treasure, fast amanda dissa oss och vi sprang till busshållsplatsen haha :D

Nu sitter jag här och är nöjd och belåten, idag var en bra dag, TACK! :D

image178


Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina

Förlåt för dålig bloggning

Förlåt för dålig bloggning, men det blir lätt så om man går natur och har massor med annat för sig, tex slutprov i matte C på tisdag! wihooooooooooo, just nu känns det som det kommer att gå skit, precis som det gjorde med fyysiken!

JAG ÄR LÄTT VÄRD MVG I FYSIK!

I helgen ska jag plugga ihjäl mig så jag iaf får MVG i matte C och inte ngt annat för då är det jordens undergång!
Igår kollade jag iaf på Idol med Klara, Ida, Camilla och Sofie och det var kuuul. Spelade egentligen ingen roll att Marie vann, för hon är ju jätteduktig, fast jag gillade ju Amanda bäst. Men nu tror jag att Amanda kommer att få ett bättre skivkontrakt som passar henne!
Efter Idol kvällen så gick jag en promenad en snabbis med Albin och Anton, men jag åkte hem för jag mådde illa haha, undra om det var för godiset....... haha :D

Nu är det iaf snart jul och jag längtar, fast innan det så vankas det slutprov i biologi, svenska redovisning, skriva om Of Mice and Men och massor med fysikläxa wihooooooooooooooooo, fast det är ju tomtefest också! :D ska bli najs.

image177
AAAAH!


Det var allt för mig,
Over and Out
// Ninaaa

Vad säger ditt frisyrval om dig?

Rött hår - temperamentsfull, någon som älskar uppmärksamhet.

Blont hår - ungdomlig, full av kraft.

Brunt eller svart hår - klass, skärpa, någon som har båda fötterna på jorden.

Kortklippt hår - intelligent, öppen, ärlig.

Axellångt hår - klassisk, stark, smart.

Långt hår - sjävlförtroende och sensualitet.

Risigt hår - osäkerhet.

Lockigt hår - lekfull och sorglös.

Rakt hår- samlad och elegant.

Jag är samlad och elegant, jag har självfötroende och sensualitet, och har klass, skärpa, fötterna på jorden! Haha det ni, det är inte alla som är det! ;)

RSS 2.0