Paaaaris

Igår anlände vi ju då till Paris och det var najs som fan att komma bort från Sverige, dock så är det ungefär lika kallt här som i Sverige men det finns typ 7000 ggr mer att göra som tur är! :)

men idag har vi iaf varit uppe i Eiffeltornet, gått på Champs Élysées och kollat in Notre Dame. Imorgon ska vi shoppa och kolla in Mona Lisa och senare på kvällen ska vi äta uppe vid Montmartre.

Ni får hade så bra,
Det var allt för mig,
Over and Out
// Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som är i Paris

Onsdag

Idag var det ju då tänkt att Vicks skulle gästblogga i min blogg, men det blev det ju inte! haha istället kan jag lägga upp bilderna som Bappe (min kära mentor) tog på mig, Selim och Camilla.

Dagens "haha" var Daniels och mitt samtal, eller rättare sagt att han ringde och lurade mig haha fyfan vad jag är lättlurad! ;)


PS! Missa inte Grey's Anatomy ikväll! :)

Dagens

image150

Idag har jag varit i skolan som var som vanligt.. för det mesta iaf haha. Vi hade fysik, matte, svenska och engelska och lite raster däremellan. Jag hade även fight med Lambert som slutade med att jag blev dragen på golvet i skolan och blev ganska smutsig (jag förlorade) fast jag fick in lite bra slag här och där haha! Efter skolan gick jag till bokia med vicks och köpte ett sudd och stift. Sen efter det åkte jag hem och pluggade lite fysik.. men insåg senare att jag redan hade gjort allt. Annars har jag slutprov imorgon i Fysik A så önska mig lycka till! :D

Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina

Klassen

Vi fick klassfotot i torsdag så här får du se min klass! :)

image148

Gamla bilder

jag kollade nyss runt lite på min dator och hittade dessa gamla bilder från Sandras fest som var för kanske 3 år sen haha vi skulle vara läskiga och skrämma dom små stackars barnen, men jag tror att vi blev mer rädda än Sandra och henens kompisar haha för det var så jävla läskigt att stå ensam ute i mörkret på malins baksida hahaha, jaa det var ju lite minnen <3.
Det konstiga är dock att ida inte är med på någon bild!

image146

image147

Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina

Jetman

Jaaa, idag borde jag ju plugga fysik vilket jag har gjort ett tag, men när jag inte pluggar fysik så nördar jag facebook eller rättare sagt nördar jag jetman som är så jäävla idiotiskt och egentligen cptråkigt men det är ju så beroendeframkallande hahaha. bli medlem på facebook och spela det! :D
mitt rekord är 712, haha

image145

Torsdag var det idag!

image144
Idag var det ju då torsdag som sagt! ganska slappt slutar ju då halv 12 på tosdagar :D fast jag satt kvar i bibblan med vicks ett tag för att plugga lite fysik. Sen gick jag med milan till sin buss och sedan cyklade jag hem och gjorde engelskaläxan.
Efter ett tag så skjutsade min bror mig till brandis där jag skulle träffa my beloved carro som jag sedan gick till ishallen med haha vi satt i kaffet och hade det mys och så tog jag även väligt söta bilder på carro efter det så gick jag på isen och hade träning och sen skridskoskolan.
Sen åkte jag hem och pratade med Samir som jag inte har pratat med på länge haha, nu ska jag duscha och sen se på CSI

Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina



 


Brist på inspiration

Idag har jag inte så mycket att skriva om i bloggen eftesom jag har brist på inspiration!

Jag har iaf massor med träningsvärk i hela min kropp så en masage skulle vara väldigt uppskattad om ngn känner sig manad. :) Idag är det också Grey's Anatomy vilket är väldigt bra, eftersom jag älskar det så mycket, nästan mer än OC nu! :O

Annars åker jag till Paris om 10 dagar vilket är vääääldigt uppskattat, då ska det bli shopping ifall jag hittar ngt dvs! Ni kan ju säga vad ni vill se mer av i bloggen så kan jag försöka skriva om det haha. Tills dess får den här fina bilden pryda min blogg!

image142


 Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina

13 dagar kvar

image141

Nu är det bara 13 dagar kvar tills jag åker till Paris med Ida och pappa, men mitt shopping humör är ganska högt nu med och om jag hade råd skulle jag kanske köpa den här väskan från Fendi, fast nu har jag ju inte råd haha!

Bra låt :)


det här är en grymt bra låt, lyssna på budskapet :D
var det den här låten du menade vicks? isf tack för tipset!

TV-serier

image140

Det här är en lista på mina favorit serier på TV just nu, som ni ser så älskar jag kanal5 och tv3 väääldigt mycket haha..
  1. Grey's anatomy
  2. Desperate Housewives
  3. Ugly Betty (börjar på tisdag)
  4. C.S.I
  5. Vänner
  6. 2½ men
  7. Stacked
  8. That 70's Show
  9. Cold Case
  10. Scrubs

IDOL-kväll med Vicks och Kicks

Haha jag har precis kommit hem från en underbart rolig idolkväll med vicks och kicks :D det var askul! haha jag har inte skrattat så mycket på länge..

När vi inte kollade på IDOL försökte vi vara egna idoler på sjungsjärna men haha ingen slår Klara asså hon är ju för bra asså! :P annars så pratade (skrattade) vi mest och åt 1 kg och ett popcorn paket haha fetton! men man lever ju bara en gång :D det var iaf en väldigt rolig kväll, tack :) <3

Imorgon blir det ishallen hela dagen typ och lite plugg (fan, jag kom precis på att jag hade engelska läxa nooo :() så det blev visst inte en pluggfri helg, men kanske en annan gång :P

image139


Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina

Minus grader!

Tror du att man blir sugen på att gå upp när ens pappa kommer in och säger:
"Nina, är du vaken? Det är minus grader ute!"
USCH säger jag bara, jag vill inte ha vinter! Det är så jobbigt då.

Idag hade vi iaf sex och samlevnad igen i skolan och det var väl trevligt. Vi hade inga vanliga lektioner och vi slutade kl 12 så det var slappt! :) Annars finns det inte så mycket mer att säga, eller jo i helgen har jag PLUGGFRITT! :D det är inte ofta det händer när man går natur hahah!


inte långt kvar tills det ser ut såhär!

Biologiprov

Jaaa idag hade vi ju så biologiprov som gick bra skulle jag tro! :)
Hoppas jag får MVG :D men vi gick i skolan till kl 17 så det var ju inte så kul.. skulle slutat 14.00 egentligen men vi var tvungna att stanna kvar på provet haha. Men lite var faktiskt som vanligt.. och det vanliga var att Ali gick först som på alla andra prov han gör :P

Igår hade vi sexual kunskaps tema i skolan och det var faktiskt väldigt roligt.. mycket roligare än att ha historia haha och imorgon ska vi ha det igen, hoppas det blir lika kul :D

och nu bjuder jag på en underbar bild från vattenprojetet som vi hade prov om idag haha :D HA KUL MED NATUR? :D

image138

Det var allt för mig,
Over and Out
// Nina

Helgis

Inte sepciellt rolig helg direkt..

I fredags var jag på stan med nea och manda för att hitta ngt att ha på mig på experience som var i lördags. sen åkte jag hem och kollade på idol!

Lördags skulle jag ha pluggat och gjort klart svenskan men jag spenderade min dag genom att kolla på TV, duscha, sminka mig och locka mitt hår så jag skulle bli fin!
sen åkte jag och amanda till ewa och hos ewa var linnéa och anna också, vi hade det trevligt och den begav vi oss till experience som var 1000 ggr roligare förra året pga ganska mycket en faktor var tex att vänta på sin jacka i 1 h ute i det kalla i T-SHIRT!!! och en annan vill jag helst inte prata om..
men det är ju smällar man får ta när man är så jävla blyg och inte tar sina chanser :( FUCK LIFE!

I söndags gick jag upp kl 9 och var måttligt pigg efter att ha gått och lagt mig kl 3 sen så var det dags för skrillan också... det var ju inte heller så kul och när jag kom hem var det dags att plugga men jag började ju inte plugga förens kl 19 eftersom jag var så jäävla trött och inte orka ett piss typ.. 

Idag har jag bara haft 2 lektioner och nu är jag äntligen klar med engelska uppsatsen! :D lite positivt finns det ju allt i mitt liv!!

dessutom ska jag ju till Paris om typ 19 dagar :D med min köttbulle och älskade knarkarbana IDA
Ida you are my hero <3

image137


Det var allt för mig
Over and Out
// Nina 

Rolig video


roligaste :) skrattar typ hela tiden, den är lite lång men den e askul :)

Dagens Outfit

image136

Såhär såg jag ut idag. Haha ser ni min otroligt snygga obäddade säng också? ;)

Skinnjacka, fynd från Spanien
Sjal, H&M
Stor mysig tröja, Lyle&Scott
Linne/klänning, Gina Tricot
Väska, H&M
Leggings, Gina Tricot

Höstig Outfit

image135

Tunika, Topshop
Väska, Botta Venga
Jeans, Topshop
Ring, Asos.com
Oversized cardigan, Miu Miu
Peeptoe pumps, Asos.com

Michelle Berglund

Michelle Berglund är en utav de sötaste tjejerna på jorden, både till utseende och personlighet! :) Hon livar nästan alltid upp tillvaron med sitt leende och det finns ingen anna jag känner som kan sminka sig så fint som hon :D

Jag ville bara säga att hon är en utav de mest underbara männisokorna i världen! :) Tack för att du finns :)
 
image82


Detta var ett önskat inlägg av Mich ;) <3

Förlåt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag. Jag har haft brist på inspiration och haft ganska mycket i skolan. Men iaf så hade vi studiedag i torsdags och då var jag i Sthlm med Vickan, Michelle och Jenny. Det var en trevlig dag med mycket shopping och jag träffade också min kusin Sophie en snabbis också. 
Jag köpte en lyle&scott tröja, en väska, en mössa och ett par strumpbyxor.
Snart är det höstlov och då ska jag till Paris med Ida (köttbullen) och det ska bli naaajs jag längar massor fast det är ju bara 23 dagar kvar nu! :D

Haha btw så är ju Ida TV-kändis nu ;) därför vill jag vara jättemycket mer kompis med henne :D hahaha

image134
Vicks and I inside the adidas store ;)

RSS 2.0